Unitra - Lock Up Your Daughters

UNITRA - Lock Up Your Daughters (2018)

ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ…ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ UNITRA

Οι Βρετανοί Unitra είναι από αυτές τις περιπτώσεις στην μουσική που αγαπάμε να ζούμε που σε πετυχαίνουν εκεί που δεν το ξέρεις ότι σου έρχεται. Δεν σου αλλάζουν την ζωή, αλλά σε κάνουν να την ζεις πιο ανάλαφρα και metalικά. Δεν ανακαλύπτουν τον τροχό, αλλά ξανά βάζουν το ατσάλι σε νέες περιπέτειες.  Πρώτα τους βήματα και πρώτο τους full length, που κυκλοφορούν μόνοι τους, που τιτλοφορείται ‘’Lock Up Your Daughters’’ και έχει την απίστευτη διάρκεια των είκοσι κάτι λεπτών, κάτι που μάλλον του δίνει τον χαρακτήρα του ep.

 Εξώφυλλο, βγαλμένο από εφιάλτη κοριτσιού στην εφηβεία στα 80ς, και δεν φταίει ο Freddy για αυτό, που σε βάζει στο ούγκανο κλίμα του ‘’Lock Up Your Daughters’’. Το metal τρίο των Unitra: ο  Max ο Speed στο μπάσο  και στα φωνητικά. Ο Ben ο Cross στην κιθάρα και ο  Marty ο Jupiter στα ντραμς, βάζουν στα έξι συν ένα bonus!!! track όλοι τους την πώρωση για το metal που έπαιζαν στα 80ς, speed metal σχήματα. ‘’UNITRIUM (The Heaviest Of Heavy Metals)’’, η ακουστική εισαγωγή, ‘’Enforcer’’, και riffomania μετά που κόβεται από μελωδικές αναλαμπές. Στα φωνητικά, όπως και σε όλα τους οι Unitra βάζουν τα τιμημένα 80ς στο προσκήνιο. ‘’Violent Storm’’, σε κλασικές speed φόρμες, που εδώ τα ντραμς αρχίζουν και βάφουν το κομμάτι στο δικό τους αίμα και ιδρώτα. ‘’Total Annihilation’’ και κιθάρα, μπάσο, ντραμς, τα φονικά όπλα Ι, ΙΙ και ΙΙΙ, τελειώνουν και μηδενίζουν τα πάντα όλα γύρω τους. ‘’Tyrant Rex’’ και πια μπροστά στο διαλυμένο τοπίο βάζουν και κάτι ωραία σολίδια, και μια πινελιά epicούρας. ‘’(We Are) UNITRA, και συστηθήκαμε? όχι?, εεε να συστηθούμε, στο πιο γαμάτο κομμάτι του δίσκου πάντως που τον τερματίζει. Τιιι! δεν βγήκε ούτε 20 λεπτά?...WTF, θα ξεφτιλιστούμε. Βάλτε και το ‘’American Girl’’ για bonus track.

Το ‘’Lock Up Your Daughters’’  των Unitra συστήνεται σαν συμπλήρωμα στο πρωινό σας ρόφημα, κάτι σαν τον Quikάρα. Και μετά over dose ενέργειας και διάθεσης.

Υγ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΗΣΥΧΟ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΟΥΓΚΑΝΟΙ!!!

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.