The Spirit - Sounds from the Vortex

‘’πνεύμα νέον και θνητό’’

Οι The Spirit Γερμανοί black/deathsters, από το Saarbrücken, γεννήθηκαν το 2015, και τώρα είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο full length τους, μέσω της Eternal Echoes, με τίτλο Sounds From The Vortex…έτσι λένε τα δελτία τύπου.

 

  Τέσσερα τα μέλη, με συνθηματικά ονόματα, αυτού του νέου σχήματος στον ακραίο χώρο του metal, εξωφυλλάκι, με κάτι σαν ηλεκτρική καταιγίδα ή κάτι τέτοιο, και ξεκινάμε μέσω του play την γνωριμία με καινούριες μουσικές μέσω των The Spirit.

  Από τα την αρχή φαίνεται, ακούγεται δηλαδή, η πρόθεση των The Spirit, να βάλουν σε χαοτικά ηχητικά πλαίσια black metal αποχρώσεων, τα πιο μελωδικά death metal, Σουηδικής τεχνοτροπίας στοιχεία τους. Το μελωδικό και ταυτόχρονα χαοτικό intro Sounds from the Vortex, το δείχνει αυτό, και ακόμα περισσότερο το The Clouds Of Damnation, κυκλοφορεί ήδη κάμποσες μέρες στο διαδίκτυο, που είναι η πιο δυνατή στιγμή και συνδυάζει άψογα και τον χαοτικό black, και τον μελωδικό death χαρακτήρα των The Spirit.  Το  Cross the Bridge to Eternity με την ακουστική έναρξη και την μελωδία να συνοδεύει όμορφα τα black φωνητικά. Το Fields of the Unknown κλείνει με μελιστάλακτο riff του με πολύ όμορφο τρόπο το Sounds From The Vortex.

  Το Sounds From The Vortex των The Spirit δείχνει ότι το   ‘’πνεύμα νέον και θνητό’’ μπορεί να φιλοτεχνίσει όμορφα καλλιτεχνικά δημιουργήματα και να δώσει υποσχέσεις για ακόμα καλύτερα.

Copyright 2024. All Right Reserved.