Across the Atlantic - Works of Progress

…διασχίζοντας τον Ατλαντικό

  Οι Across the Atlantic μας έρχονται με το δεύτερο άλμπουμ τους Works of Progress, μέσω της SharpTone Records, το οποίο διαδέχεται το ντεμπούτο τους Holding on to What We Know.

  Παίζουν ένα κράμα punk/harcore με pop τσαχπινιές που όσο να είναι ακούγεται και είναι αρκετά περίεργο.

  Εισαγωγή με Prelude και μετά άλλες δέκα ευχάριστες στα αυτιά συνθέσεις, καλά καμωμένες, με μεράκι παιγμένες και με μια αρκετά καλή παραγωγή δοσμένες, ώστε η κάθε ακρόαση να γίνεται αρκετά ευχάριστη.

  Έτσι μέσα σε pop/rock μουσικές φόρμες μπαίνουν η punkιά και η hardcoreίλα, με όπλο τα φωνητικά που εναλλάσονται από rock στα πιο μοντέρνα, hardcore και τον ρυθμό που από ανάλαφρος, pop, αγριεύει κατά τις παλιακές punk μουσικές φόρμες αλλά και μοντέρνες προσταγές του hardcore. Η ενέργεια ρέει άφθονη, σε κάθε νότα, σε κάθε στίχο, σε κάθε ένα από τα μέλη των Across The Atlantic, και μεταδίδεται από τα ηχεία σε όσους ακούν σαν κεραυνός.

 Κομμάτια σαν τα Playing For Keeps, Cutting Corners, 24 Hours, και το κάτι σαν μπαλάντα Starting Over, ξεχωρίζουν και έχουν όλα αυτά τα παραπάνω, pop ρυθμό, punk αγριάδα και hardcore μοντερνιά, δίνοντας αυτό το προσωπικό μουσικό στίγμα των Across The Atlantic.

  Απλά ευχάριστο στην ακρόαση του το Works Of Progress, που δίνει κάτι το καινούριο, με εύστοχο και εύηχο τρόπο.

Copyright 2024. All Right Reserved.