Rock And Metal Contest - Remedy Live Stage

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ METAL / HARD ROCK ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Remedy Live Stage σε συνεργασία με το METAL HAMMER GREECE (Official) και το TV WAR (Official) πραγματοποιούν τον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Metal/ Hard Rock/Rock συγκροτημάτων.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε συγκροτήματα που έχουν λάβει μέρος στο διαγωνισμό να έχουν ήδη ξεκινήσει την καριέρα του με αξιώσεις. Νέες μπάντες, άρπαξαν την ευκαιρία και έχουμε δει κάποιες από αυτές να λαμβάνουν μέρος στα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας και να βγάζουν δίσκους.

Από το πρόσφατο παρελθόν, οι Wash Of Sounds, ως νικητές, κυκλοφόρησαν πρόσφατα το δίσκο τους από την ROAR - Rock of Angels Records, ενώ οι περσινοί νικητές Dreamlord - Official - κυκλοφορούν και αυτοί σε λίγο καιρό το album τους από τη No Remorse Records ενώ θα ανοίξουν τη συναυλία των Annihilator στην Αθήνα ξεκινώντας δυναμικά την καριέρα τους.

Για αυτό, μη χάνετε χρόνο, δηλώστε άμεσα συμμετοχή και διεκδικείστε με αξιώσεις τη δική σας μοναδική πορεία στο χώρο της μουσικής!

▶ ▷ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ:
★ Δισκογραφικό Συμβόλαιο
★ Performance Video Clip
★ Booking εμφάνισης με μεγάλο συγκρότημα του εξωτερικού

▶ ▷ Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 31/12/2019.
Οι εκπρόσωποι των συγκροτημάτων, που οι συμμετοχές τους έχουν γίνει δεκτές, θα παρουσιαστούν στις 8/1/2020 στο Remedy, σε ώρες που θα ανακοινωθούν.

▶ ▷ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- email: [email protected]
- Remedy Live Stage: ΑΘΗΝΑ - ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 9, ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 210 2832390

The Stage Is Yours!
Book your next appearance!

Copyright 2024. All Right Reserved.