Η Marshall εξέπληξε τον κόσμο με ένα rock and roll smartphone!

\r\n\r\n

Προς την κυκλοφορία του οδεύει ακόμα μια ναυαρχίδα στα Android smartphones αλλά αυτό δεν μοιάζει καθόλου με τα άλλα. Προέρχεται από τη Marshall Headphones και αφορά τη μουσική. Ονομάζεται Λονδίνο (London), έχει δυο εμπρόσθα ηχεία, όχι ασύνηθες, και δυο εξόδους audio, κάτι που είναι μακράν ασυνήθιστο, και, επιπλέον, το κουμπί Μ στην κορυφή το οποίο σε μεταφέρει απευθείας στους ήχους σου.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

\r\n\r\n

Μια χρυσαφί ροδέλα στα αριστερά έχει τη θέση ελέγχου έντασης. Η Marshall διαφημίζει επίσης έναν υψηλής ποιότητας επεξεργαστή ήχου μέσα στον London και παρέχει ένα σετ από τα δικά τους Marshall mode in-ear ακουστικά στο πακέτο.

\r\n\r\n

\r\n\r\n

Κατά τα άλλα, πρόκειται για ένα συμβατικό Android smartphone. Έχει 4.7 ίντσες οθόνη, 720p ανάλυση, επεξεργαστή Snapdragon 410, 2GB Ram, 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, 8-megapixel φωτογραφική μηχανή και αφαιρούμενη μπαταρία 2500mAh και θύρα microSD για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Βέβαια, το τηλέφωνο δεν το κοιτάς για τα χαρακτηριστικά του (μόνο), το τηλέφωνο έχει να κάνει με τη μουσική. Εντάξει, και για το εξαιρετικά όμορφο σχεδιασμό του.

\r\n\r\n

Το London κοστίζει περίπου $590 και αναμένετε να κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου.

\r\n\r\n

\r\n\r\n

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

\r\n\r\n

\r\n

Copyright 2024. All Right Reserved.