Reviews

January 19, 2020

Για Τρίτη φορά, η Dunkelheit Productionen, κυκλοφορεί δίσκο των Γερμανών Goatblood. Το ‘’Apparition Of Doomsday’’ κυκλοφόρησε στις 27 Δεκέμβρη σε cd ενώ μόλις χθες σε βινύλιο. Η μπάντα υπάρχει 8-9 χρόνια και παραδίδει ζωώδες  Black/Death Metal. Άφθονα demos και splits αλλά και δυο δίσκους μέσα στα 10’ς, το ντουέτο των Goatblood (πλέον και τρίτο μέλος στη θέση του μπασίστα) καταστρέφει με υπερταχύτητες και σαπίλα. Λάτρεις των πρώιμων Blood,Extreme Noise Terror ή των, Blasphemy,Beherit και  Archgoat, θα βρουν την  υγειά τους εδώ, η καλύτερα την αρρώστεια τους.

January 19, 2020

Μια φορά και ενα καιρό, στη Σουηδία, υπήρχε μια μπάντα με το όνομα Intoxicate. Η παρέα από το Gothenburg ήταν από τις πρώτες μπάντες που έπαιζαν thrash στην χώρα τους μια και φτιάχτηκαν το 1988. Δεν έγιναν ποτέ γνωστοί (όχι πως έγιναν διασημότερες μπάντες όπως οι Agony,Mezzrow ή οι Hexenhaus για παράδειγμα, αλλά λέμε...) μιας και παρόλο που κυκλοφόρησαν τρία demos σε κασέτες, δεν απέκτησαν ποτέ συμβόλαιο και ολοκληρωμένο δίσκο.

January 18, 2020

Οι CyHra έχουν μέλη των In Flames, Shining, Annihilator, Hammerfall και από άλλες πολλές metal μπάντες. Έτσι πέρα από την Σουηδική καταγωγή και μάλλον διαμονή τους το θρυλικό για την μουσική που αγαπάμε Gothenburg, αλλά μπορείς να τους πεις άνετα και international  μπάντα. Τώρα μέσω της Nuclear Blast και αφού έχουν κυκλοφορήσει κάμποσα singles, μας δίνουν το δεύτερο full length τους υπό τον τίτλο ‘’No Halos In Hell’’. Το οποίο διαδέχεται το συμπαθυτικούλι ‘’Letters To My Self’’ του 2017.

January 15, 2020

Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά για την metal σκηνή της Σουηδίας. Αρκεί ο καθένας μας να δει την συλλογή του και θα διαπιστώσει ότι μεγάλο μέρος από τις κυκλοφορίες που μας έχουν συγκλονίσει είναι δημιούργημα μπαντών που προέρχονται από την χώρα αυτή. Εδώ θα μας απασχολήσουν οι BROTHERS OF METAL με την 2η κυκλοφορία τους, η οποία έρχεται τρία χρόνια μετά από το πολύ δυνατό ντεμπούτο τους με τίτλο «Prophecy of Ragnarök».

January 15, 2020

Syryn είναι από τον Καναδά και το ντεμπούτο τους, “Beyond the Depths”, κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, σαν ανεξάρτητη κυκλοφορία. Είναι concept άλμπουμ, και αναφέρεται στις γνωστές σειρήνες που αιχμαλώτιζαν τους ναυτικούς. Ίσως από αυτό και μόνο κάποιοι να κατάλαβαν ότι οι Syryn είναι μια heavy/power metal μπάντα με γυναικεία φωνητικά.

January 13, 2020

Οι Bombus είναι από την Σουηδία. Από το Gothenburg συγκεκριμένα. Αλλά καμία σχέση έχουν με την εκεί διάσημη και αγαπημένη death metal σκηνή. Και εδώ και μια ντουζίνα χρονάκια παίζουν hard rock/metal. Κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό, μέσω της Century Media Records τον τέταρτο ολοκληρωμένο τους δίσκο με τον τίτλο ‘’Vulture Culture’’.

January 12, 2020

Είχαμε αναφερθεί πριν αρκετό καιρό, στη στήλη των νέων, στο ντεμπούτο LP "Adventure One" των Αμερικάνων Throne of Iron, από το Bloomington της Indiana, και το πως σχηματίστηκαν από τον Tucker Thomasson (φωνητικά/κιθάρα) σχετικά με την απώλεια του Μark Shelton. Είχαν τότε κυκλοφορήσει και ένα lyric video για το “Lichspire”, που πλέον έχει γυριστεί σε κανονικό βίντεο-κλιπ. Το συγκροτήμα θα κυκλοφορήσει επίσημα το άλμπουμ στις 21 Φεβρουαρίου του 2020.

January 12, 2020

Οι Bonded είναι η καινούρια μουσική περιπέτεια των  Bernd “Bernemann” Kost και  Markus “Makka” Freiwald, κιθαρίστα και ντράμερ αντίστοιχα των Sodom μέχρι πριν λίγο καιρό. Μαζί τους ο κιθαρίστας Chris Tsitsis ex Suicidal Angels και Exarsis. O Marc Hauschild στο μπάσο. Και ο Ingo Bajonczak στην φωνή. Πρώτη τους δουλειά το ‘’Rest In Violence’’. Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες μέσω της Century Media Records.

January 11, 2020

Tragedy In Hope ή ο άγνωστος κύριος Alexander Giller, για την μπάντα Sasha Giller από την παγωμένη Ρωσία. Παίζουν συμφωνικό black. ‘Έφτιαξε ο Sasha Giller τα τελευταία τρία χρόνια κάμποσα demos, singles και ήρθε η ώρα για το πρώτο ep. Με τον τίτλο ‘’Smile At Death’’ το οποίο το κυκλοφορεί μόνος του σε ψηφιακή μορφή και σε lmt digipak edition, σε 100 κόπιες.

January 11, 2020

Με τα πέντε κορίτσια από ‘’την λευκή μα πάντα πένθιμη’’ Ελβετία έχουμε ξανά ασχοληθεί και με eps και full length τους κυκλοφορίες. Τον περασμένο Δεκέμβρη κυκλοφόρησαν, μέσω της Nuclear Blast, μια ακόμα ep κυκλοφορία με τον τίτλο ‘’Wings Of Steel’’. Κυκλοφορεί μόνο σε δυο εκδόσεις 12’’ βυνυλίου, προφανώς μόνο για παλαβούς συλλέκτες.

Copyright 2020. All Right Reserved.