Reviews

September 23, 2017
0 comments

  Οι γνωστοί και αγαπημένοι Βρετανοί Cradle Of Filth του πολυμήχανου και πολυσχιδή Dani Filth ξαναχτυπούν. Με το δωδέκατο δίσκο τους Cryptoriana - The Seductiveness of Decay, που κυκλοφορεί, από την Nuclear Blast, δύο χρόνια μετά από το πάρα πολύ καλό Hammer of the Witches.

September 23, 2017
0 comments

My day today begun with something different, I listened to the new Persona's album and this is definetely a reason to make it special. This is the second effort from the Tunisian band, and if you have checked out the debut album you can see many differences compared with it.It's name was Elusive Reflections.

September 20, 2017
0 comments

Οι The Spirit Γερμανοί black/deathsters, από το Saarbrücken, γεννήθηκαν το 2015, και τώρα είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο full length τους, μέσω της Eternal Echoes, με τίτλο Sounds From The Vortex…έτσι λένε τα δελτία τύπου.

 

  Τέσσερα τα μέλη, με συνθηματικά ονόματα, αυτού του νέου σχήματος στον ακραίο χώρο του metal, εξωφυλλάκι, με κάτι σαν ηλεκτρική καταιγίδα ή κάτι τέτοιο, και ξεκινάμε μέσω του play την γνωριμία με καινούριες μουσικές μέσω των The Spirit.

September 20, 2017
0 comments

 Οι Korpiklaani χαίρονται μεγάλης αγάπης από πολλούς οπαδούς της FOLK Metal και πολλού μίσους από την Folk METAL. Για να γίνω πιο κατανοητός, δίνουν περισσότερη βάση στο πρώτο συνθετικό παράς το δεύτερο και αυτό δίχασε πολλούς οπαδούς. Πάντως για να βρίσκονται τόσα χρόνια ενεργοί, σημαίνει ότι έχουν πολλούς ακόμα.

September 19, 2017
0 comments

  Οι πολύ αγαπητοί στην χώρα μας, και όχι μόνο, Ολλανδοί Symphonic/Power Metalers Epica, του Mark Jansen, κιθάρα και άγρια ανδρικά φωνητικά, Coen Janssen, πλήκτρα, και φυσικά της πολύ γλυκιάς και καλής τραγουδιάρας Simone Simons, κυκλοφορούν ένα ep με τίτλο The Solace System. Κυκλοφορεί από την Nuclear Blast.

September 18, 2017
0 comments

  Εκεί στην Frankfurt, εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν οι Θεοί thrashers Tankard. Ο Geremia, ο Frank Thorwarth και τα άλλα παιδιά έχουν τρεις αγάπες: Thrash metal και το metal γενικότερα, τις μπύρες σε μεγάλα και γεμάτα ποτήρια τάνκαρντ κατά προτίμηση, και την ομάδα της πόλης τους, την Eintracht Frankfurt.

September 17, 2017
0 comments

  Μην ψαρώνετε αν ακούσετε ότι μια μπάντα σαν τους End Of Green παίζουν Depressed Subcore. Δεν μιλάμε για τίποτε παραπάνω από μια μίξη Gothic Rock, Doom Metal με κάποια εναλλακτικά στοιχεία. Και οι Γερμανοί κάνουν ακριβώς αυτό το πράγμα, συνδυάζοντας το γοτθισμό των Type O Negative και παίρνοντας πολλά riffs και ρυθμούς από τους Paradise Lost, μπάντα που ήταν σε περιοδεία μαζί και τους χάρισε αρκετή από την αναγνωρισιμότητα τους. Οι End Of Green δεν είναι νέα μπάντα, μάλιστα είναι μαζί από το 1992 και μαζί με τον νέο τους δίσκο ‘’Void Estate’’, φτάνουν τους εννέα.

September 16, 2017
0 comments

  Sludgeοκατάσταση από την Αυστραλία! Από εκεί μας έρχονται οι Lo! Και σε λίγες μέρες επιστρέφουν με τον τρίτο, και κατά το πώς διαβάζω και ενημερώνομαι, και βιαιότερο και κατά το πώς ακούω, μέσα στην λάσπη και την στάχτη δίσκο. Ο τίτλος είναι Vestigial και θα κυκλοφορήσει, σε cd και 12’’ βινύλιο  από την Pelagic Records.

September 14, 2017
0 comments

 Οι μικροί hard rock θεούληδες Dead Lord φτάνουν στον τρίτο και καλύτερο τους δίσκο μέχρι στιγμής, το ‘’In Ignorance We Trust’’. Δημιουργήθηκαν στην Στοκχόλμη το 2012 αλλά η καρδιά τους βρίσκεται πίσω στα 70ς και στους hard rock  ήρωες τους. Το μουστάκι του τραγουδιστή/κιθαρίστα τους Hakim Krim φέρνει σε Phil Lynott, το ίδιο και η μουσική τους ενώ ο σύγχρονος ήχος τους, τους προσθέτει επιπλέον δυναμικές.

September 13, 2017
0 comments

Οι Ελβετοί Eluveitie ένδεκα χρόνια μετά το ντεμπούτο Spirit και οκτώ χρόνια μετά το Evocation I – The Arkane Dominion, κυκλοφορούν, μέσω της Nuclear Blast,  την συνέχεια της ιστορίας με τίτλο, Evocation II: Pantheon. Το οποίο μάλιστα είναι ακουστικό, κάπως σαν ακουστικό folk.

Copyright 2017. All Right Reserved.