×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/zmetalz/public_html/includes/menu.inc).

Reviews

March 30, 2020

Ντεμπούτο από μια ακόμα καινούρια μπάντα, τους Golden Light. Το ντουέτο (άγνωστων στοιχείων) αποτελείται από τους Meghan Wood στα φωνητικά και τον E. Henderson σε όλα τα όργανα και ήχους. Το ep (33 λεπτών) ονομάζεται ‘’ Sacred Colour of the Source of Light’’ και θα είναι διαθέσιμο σε cd και βινύλιο στις 24 Απριλίου από την Iron Bonehead Productions. Ηχητικά κινούνται στο black metal, με αρκετό μυστικισμό μέσω τριών (+1 μικρότερο) επικών διαρκειών συνθέσεις. Το εξώφυλλο του cd είναι διαφορετικό από αυτό του βινυλίου και επειδή το πρώτο μου άρεσε περισσότερο, θα μπει αυτό.

March 27, 2020

Ρε τόσο δύσκολο είναι για μια πρωτοεμφανιζόμενη μπάντα να ονομαστεί έτσι ώστε να μην υπάρχει άλλη; Τα τελευταία χρόνια έχουν ονομαστεί πολλές μπάντες ως Reaper και ήδη υπάρχουν οι παλιές σαν τους Γερμανούς θεούληδες. Απαραδεκτοι όλοι οι άλλοι που ονομάστηκαν έτσι. Όπως και να χει, το  ίδιο όνομα αποφάσισε να υοθετήσει ένα ντουέτο από την Σουηδία το οποίο θα επιδίδεται σε Black/Speed ρυθμούς. Ήδη μας είχαν προιδεάσει με το ντέμο ‘’Ravenous Storm Of Piss’’ με τα τρία τραγούδια που περιείχε. Ένας ηχητικός οδοστρωτήρας.

March 26, 2020

Οι Nox Formulae, ένα ακόμα μέλος της πολύ καλής Ελληνικής ακραίας σκηνής και κυκλοφορούν τον δεύτερο δίσκο τους με τον τίτλο ‘’Drakon Darshan Satan’’. Το κυκλοφορούν από την Αμερικάνικη Dark Descend Records. Από εκεί που κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους ‘’The Hidden Paths to Black Ecstasy’’ το 2016.

March 26, 2020

Όσοι γνωρίζετε τους Satanic Warmaster, γνωρίζετε και τον Werwolf, τον άνθρωπο πίσω απο την μπάντα.Ο τύπος εκτός από την προαναφερθέντα μπάντα είχε και άλλες δεκάδες  με πιο γνωστή τους Horna στους οποίους τραγουδούσε για καμιά 5ετία.Σχεδόν όλες οι μπάντες του ή συμμετοχές σε συγκροτήματα άλλων ανήκουν στον ακραίο ήχο με τρανταχτή εξαίρεση τους Armour. Αυτή τη στιγμή ο Φιλανδός διατηρεί τουλάχιστον δέκα μπαντες και μια από αυτές είναι οι The True Werwolf.

March 25, 2020

Όποιος γνωρίζει τον κ. Anders Eriksson και τις μπάντες που έχει συμμετάσχει, ξέρει ότι πάντοτε ασχολιόταν με τον ακραίο χώρο αλλά πάντοτε γεμάτο μελωδίες. Ο Σουηδός πολυοργανίστας, μηχανικός ήχου και παραγωγός ήταν μέλος των Hydra οι οποίοι κυκλοφόρησαν μόνο ένα δίσκο. Πριν κυκλοφορήσουν το δεύτερο τους δίσκο, η μπάντα διαλύεται.

March 17, 2020

Όχι και πολύ πρωτότυπο, για Γερμανία, το να παίζουν αυτό το ταιριαστό όπως δείχνουν τα πράμματα, μουσικό είδος, το οποίο φύεται σε εκείνα τα μέρη. Mavorim λέγονται και ‘’Axis Mundi’’ τιτλοφορείται η δεύτερη ολοκληρωμένη τους δουλειά η οποία κυκλοφορεί εδώ και κάμποσο καιρό μέσω της Purity Through Fire.

February 25, 2020

Μην μπερδευτείτε!! Οι Goats Of Doom δεν παίζουν ...doom αλλά Black Metal. Ωραία; Συνεχίστε την ανάγνωση όσοι ακόμα ενδιαφέρεστε. Οι Φιλανδοί Blacksters υπάρχουν από το 2008 και μαζί με τον καινούριο τους δίσκο ‘’ Tie on hänen omilleen’’ φτάνουν τους πέντε δίσκους ενώ σε ένα μήνα είναι να κυκλοφορήσουν και ένα split με τους Iku-Turso. Οι τρεις πρώτοι τους δίσκοι ήταν σαν ντουέτο από τους Scaregod και Inasnum και ηχητικά κυμαίνονταν σε πιο synth-based black metal. Στο ‘’ Rukous’’ του 2018 η μπάντα έγινε τρίο και αύξησε την επιθετικότητα της μουσικής τους, πάντοτε βέβαια με άφθονες μελωδίες.

February 09, 2020

Οι Malleus δημιουργήθηκαν στην περιοχή της Boston στην  Massachusetts το 2014. Και το 2016 κυκλοφόρησαν μέσω της Blood Harvest Records στην Ευρώπη και της  Armageddon Label στην U.S.A. το ‘’Storm of Witchcraft’’ ep. Και το 2018, μέσω της  Atomic Force Records το ‘’Night Raids’’ ep. Τώρα το πρώτο επανακυκοφορεί σε gatefold, limited edition 12’’ βυνύλιο, κασσέτα και cd. Και το δεύτερο σε 12’’ βυνύλιο. Αυτές οι δυο επανακυκλοφορίες είναι από την Armagedon Label.

February 02, 2020

Οι Impiety είναι μια από τις παλιότερες μπάντες της Σιγκαπούρης που μας κολάζει εδώ και 30 χρόνια με τις άπειρες κυκλοφορίες της. Οι Ασιάτες ξέρουν να παραδίδουν ασυμβίβαστο, αστραπιαίο black/death metal που ξερνοβολάει φωτιές. Πάντοτε συχνά πυκνά μας έδιναν ολοκληρωμένους δίσκους αλλά αυτή τη φορά ο τελευταίος δίσκος τους χρονολογείται πίσω στο 2012 με τίτλο ‘’ Ravage & Conquer’’ και η αλήθεια είναι ότι είχαν βαλτώσει αρκετά. Όχι, οι Impiety δεν είχα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια τα τελευταία χρόνια.

January 30, 2020

Με βάση το Hollywood, California, οι Ashen Horde είναι μια ακραία μπάντα που αγκαλλιάζει μια πληθώρα ακραίων υποείδων αλλά δεν ανήκει σε καμία. Παίρνοντας επιρροές από παντού, από Immortal και Devin Townsend μέχρι Opeth και Enslaved,  έχουν τις ρίζες του ληχου τους στο death και στο black metal. Μέχρι τώρα εχουν βγάλει δυο ολοκληρωμένους δίσκους αλλά και αρκετά eps και 7’’ singles από την δημιουργία τους το 2013 και μετά.

Copyright 2020. All Right Reserved.