Reviews

January 21, 2020

‘’Γέννα. Ζωή. Θάνατος. Αναγέννηση’’. Αυτόν τον κύκλο ξέρουν, εμπιστεύονται ακολουθούν και εκφράζουν με τα έργα τους, από ότι μας γράφουν οι ίδιοι, οι Svart Crown. Ένα ταξίδι ζωής και δημιουργίας για το black/death σχήμα από την Νίκαια της Γαλλίας. Που τώρα μέσω της Century Media Records ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πέμπτο του full length υπό τον τίτλο ‘’Wolves Among the Ashes’’.

January 19, 2020

Για Τρίτη φορά, η Dunkelheit Productionen, κυκλοφορεί δίσκο των Γερμανών Goatblood. Το ‘’Apparition Of Doomsday’’ κυκλοφόρησε στις 27 Δεκέμβρη σε cd ενώ μόλις χθες σε βινύλιο. Η μπάντα υπάρχει 8-9 χρόνια και παραδίδει ζωώδες  Black/Death Metal. Άφθονα demos και splits αλλά και δυο δίσκους μέσα στα 10’ς, το ντουέτο των Goatblood (πλέον και τρίτο μέλος στη θέση του μπασίστα) καταστρέφει με υπερταχύτητες και σαπίλα. Λάτρεις των πρώιμων Blood,Extreme Noise Terror ή των, Blasphemy,Beherit και  Archgoat, θα βρουν την  υγειά τους εδώ, η καλύτερα την αρρώστεια τους.

January 11, 2020

Tragedy In Hope ή ο άγνωστος κύριος Alexander Giller, για την μπάντα Sasha Giller από την παγωμένη Ρωσία. Παίζουν συμφωνικό black. ‘Έφτιαξε ο Sasha Giller τα τελευταία τρία χρόνια κάμποσα demos, singles και ήρθε η ώρα για το πρώτο ep. Με τον τίτλο ‘’Smile At Death’’ το οποίο το κυκλοφορεί μόνος του σε ψηφιακή μορφή και σε lmt digipak edition, σε 100 κόπιες.

January 09, 2020

Σε περίπτωση που γνωρίζεις τους Σουηδούς Reveal!, πρέπει να προσέξεις πολύ πριν προβείς στο άκουσμα του τρίτου τους δίσκου ‘’Scissorgod’’. Αν τους έχεις γνωρίσει στο ντεμπούτο, τότε θα νομίζεις ότι παίζουν black metal. Του κάκου, καμιά σχέση. Αν τους ακούσατε στο δεύτερο δίσκο ‘’Flystrips’’ στο οποίο ήδη είχαν εμπλουτίσει κάποια νέα στοίχεία, πάλι είσαι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Μάταιο. Πρέπει να ακούσεις τον καινούριο δίσκο και μάλιστα ολοκληρωμένα για να πάρεις χαμπάρι τι παίζει εκεί μέσα μιας και κάθε τραγούδι είναι διαφορετικό.

December 21, 2019

To Depressive Black Metal δύσκολα απογοητεύει μιας και έχει στοχευμένο κοινό-ακροατές. Λίγες λεπτομέρειες να προσέξει, το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Βέβαια έχουν βγει τόσες πολλές κυκλοφορίες στο συγκεκριμένο υποείδος που αν παρακολουθείς την σκηνή, ή έχεις βαρεθεί ή νιώθεις ότι έχει βαλτώσει. Λίγες μπάντες ξεχωρίζουν. Ας γνωρίσουμε μια τέτοια μπάντα, τους Σουηδούς Ofdrykkja (δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σημαίνει ή πως προφέρεται). Η μπάντα είναι ενεργή από το 2012 και ντεμπούταρε το 2014 με το ‘’A Life Worth Losing’’.

December 18, 2019

Η αγαπημένη μου (μας) Eisenwald εταιρία μας παρουσιάζει το νέο απόκτημα της, τους Ελβετούς  ATEIGGÄR.  Διμελής μπάντα ( Fauth Temenkeel και Fauth Lantav), συνεργάτες και στους Ungfell. H μπάντα σχετίζεται με την κακόφημη Helvetic Underground Committee αλλά με την δική τους προσωπικότητα και χαρακτηριστικά. Το όνομα της μπάντας σημαίνει ‘’εκκινητής ιδεών’’ και ανάμεσα στις γραμμές των στίχων τους στη μητρική τους γλώσσα θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα θέματα (βιβλία επιστημονικής φαντασίας, φύση, διάστημα κτλ).

November 22, 2019

VAALTOVASHE ~ Time Foul Constellation

Ever found yourself at the top of the cellar steps, door swung shut behind you plunging you into total obliterating darkness? You fumble for the light switch only to discover that light hasn't entered this particular space for a very long time. Your heart rate multiplies rapidly and the inescapable feeling of oppression and dread looms over your shoulder breathing its frightful breath on your neck? No? 

November 09, 2019

Οι Alcest, αυτό το ιδιαίτερο, συμπαθέστατο μουσικό δίδυμο από την Γαλλία μας δίνει, μέσω της Nuclear Blast,  το έκτο του καλλιτεχνικό πόνημα, το οποίο τιτλοφορείται ‘’Spiritual Instinct’’. O Stéphane Paut δηλαδή Neiges στην φωνή, στην κιθάρα, στο μπάσο και στα πλήκτρα. Και ο Jean Deflandre, δηλαδή Winterhalter στα τύμπανα.

October 19, 2019

Αυτοί εδώ, οι υπερδουλευταράδες Ρώσσοι, έχουν βγάλει 6 full lengths μέσα σε 8 χρόνια και το Legacy είναι αισίως το 7ο!!! Βέβαια, για τον υπογράφοντα τούτου εδώ του review, αυτή είναι και η 1η επαφή μαζί τους. Και τελικά βρήκα άμεσα ότι έχουμε κάτι πολύ στενό να μας συνδέει. Όπως λοιπόν εγώ σκέφτομαι ότι υπάρχουν κάποιες χιλιάδες κολώνιες εκεί έξω, οπότε δεν είναι δυνατόν να μείνω σε ένα άρωμα, έτσι και αυτοί προφανώς σκέφτονται πως με τόση μουσική εκεί έξω γιατί να υπηρετήσουν ένα είδος;

October 18, 2019

Πρώτο album για τους Μαδριλένους occult black metallers Qayin Regis. Μας είχαν συστηθεί το 2017 με το ντεμπούτο ep τους Blackthorn, για να έρθει δύο χρόνια αργότερα και το ντεμπούτο full length τους Doctrine.

Copyright 2020. All Right Reserved.