Reviews

August 07, 2018

Οι Tyranno είναι μια underground μπάντα thrash/death αγριάδας από την Βραζιλία. Έχουν από το 2014 ένα single ‘’Master Od Evil’’, ένα ep ‘’Master Of Sin’’, ένα split με τα πατριωτάκια και έτερους του underground Nightmare. Και πέρσι τέτοιοι καιρό ανεξάρτητα όπως του πρέπει του υπογείου, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο full length ‘’Skulls, Horns & Lust’’. Τώρα από την Βραζιλία, έφτασε στο Metal Zone και στα δικά μου και πάντα ανοικτά για νέες προκλήσεις, ώτα, με μια χρονιά καθυστέρηση. Δεν μπορείς πια να εμπιστευτείς και αυτό το ΚΤΕΛ.

July 15, 2018

Η παλαιότερη αναφορά για Χρυσό στο New Jersey ανέρχεται στο 1829. Σχεδόν δυο εκατονταετίες μετά και ακόμα βρίσκονται κοιτάγματα, έστω και στη μορφή ήχου. Οι χρυσοθήρες της Cult Metal ανακάλυψαν μια άγνωστη μπάντα των 80ς, ονόματι Valkyrie που στο δεύτερο μισό της συγκεκριμένης δεκαετίας κυκλοφόρησε 4-5 demo κασέτες. Ηχητικά κάπου ανάμεσα στο U.S. Power Metal και το Thrash που μεγάλωνε με ραγδαίους ρυθμούς εκείνη την εποχή. Οι Valkyrie δεν κατάφεραν ποτέ να αποκτήσουν συμβόλαιο ή να βγάλουν ολοκληρωμένο δίσκο και έτσι χάθηκαν στην αφάνεια και την λήθη.

July 14, 2018

Το ‘’Entre el Campo de Batalla’’ δεύτερος ολοκληρωμένος δίσκος των Κολομβιανών Orgullo Nativo, έχουν και δυο eps, κυκλοφόρησε σε cd τον Ιούλιο του 2017 από την Thrasher Invation Records και σε ψηφιακή μορφή από την Morbid Scull Records. Η οποία τον Μάη που μας πέρασε το επανακυκλοφόρησε σε cd και μας το έστειλε για να το μάθουμε και να τους μάθουμε και εμείς και να εκφράσουμε την άποψη μας για αυτό το καλλιτεχνικό πόνημα.

July 06, 2018

Πεταγόμαστε στην Αυστρία να γνωρίσουμε μια νεαρή thrash metal μπάντα, τους Deathstorm.  Ξεκίνησαν ως τρίο το 2007 και έβγαλαν δυο demos μέχρι που  μετονομάστηκαν σε Deathstorm το 2010. Νέο υλικό, ένα σπλίτ  και το ντεμπούτο ‘’As Death Awakes’’ το 2013  από την I Hate Records με πάμπολλες επιρροές από Γερμανικό και Αμερικάνικο Thrash,  κοιτώντας και το παρόν. Μια χαρά δίσκος, αλλά δεν ξεχώριζε. Τον επόμενο χρόνο προσθέτουν τον πολύ καλό φίλο τους και κιθαρίστα και με δυο axemen πλέον και σαν κουαρτέτο κυκλοφορούν το ‘’Blood Beneath The Crypts’’ το 2016 με τη High Roller. Σαφώς καλύτερο.

July 03, 2018

Αυτό τον καιρό, σε διάστημα λίγων εβδομάδων, οι Ελβετοί Ιατροδικαστές της ψυχής και της καρδιά μας, Coroner, επανακυκλοφόρησαν, σε ξεχωριστές επανακυκλοφορίες, ολόκληρο τον κατάλογο τους των full length, πέντε τον αριθμό. Η Century Media μαζί με  Columbia Records για ‘’R.I.P.’’, ‘’Punishment For Decadence’’ & ‘’No More Color’’, και η Noise για τα ‘’Mental Vontex’’ και ‘’Grin’’  έκαναν το θαύμα τους, και έτσι παλαιοί και νεότεροι φανς του καταπληκτικού αυτού σχήματος, έχουν πια εύκολη πρόσβαση σε αυτούς τους εξαιρετικούς, το λιγότερο που θα μπορούσα να γράψω, δίσκους.

June 28, 2018

Οι Darkest Color είναι ένα pure thrash metal σχήμα από την χώρα μας. Ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του 80. Ο κιθαρίστας τραγουδιστής Thomas Trampoyras, ο οποίος πήγε στους Flames μετά την διάλυση των Darkest Color, και ήταν μέλος ενός αξιοπρόσεκτου και δημιουργικού heavy/thrash σχήματος από τις Σέρρες τους Riffocity . Έγραψαν αρκετά κομμάτια thrash καταιγίδας. Κάποια από αυτά τα χάρηκαν οι Flames, αφού κάποια στιγμή οι Darkest Color, διέλυσαν.

June 18, 2018

Οι Καναδοί, melodic modern deathsters από τον Καναδά, μια χώρα με πολλά καλά νέα για όλους τους χώρους του metal έφτασαν μέσα στα είκοσι επτά χρόνια παρουσίας τους στον χώρο στον δέκατο τρίτο δίσκο τους, που κυκλοφορεί εδώ και κάποιες μέρες μέσω της Nuclear Blast, και τιτλοφορείται ‘’Meditations’’.

June 14, 2018

Στον πυρετό των δίσκων που επανακυκλοφορούν με άλλο ήχο, άλλη μίξη, άλλο εξώφυλλο διότι οι καλλιτέχνες που το δημιούργησαν δεν ήταν ποτέ πλήρως ευχαριστημένοι, μπαίνουν και οι Megadeth, ή πιο σωστά ο Dave Mustaine Ίσως είναι μια απλή δικαιολογία για μια νέα χιλιοεπανακυκλοφορία που θα δώσει μια νέα δικαιολογία στους οπαδούς τους να το αγοράσουν. Επιλεγμένος στόχος, το ντεμπούτο τους, Killing Is My Business... and Business Is Good!

June 14, 2018

Οι Trouble Agency είναι μια Βέλγικη thrash metal μπάντα που η ιστορία τους κρατάει από το 1993. Η αλήθεια είναι ποτέ δε γίνανε ιδιαίτερα γνωστοί, παρότι εδώ και 25 χρόνια είναι θεωρητικά ενεργοί . Κάτι η προσκόλληση τους στην DIY φάση, κάτι οι ελάχιστες δουλειές που έχουν παρουσιάσει μέχρι σήμερα, δεν τους έχουν βοηθήσει να ξεχωρίσουν. Για την ακρίβεια μάλιστα, η μοναδική ολοκληρωμένη τους δουλειά είναι το “Moneycracy” του 2006. Από εκεί και πέρα, κάποια διάσπαρτα demos, είναι ότι καλύτερο έχουν να επιδείξουν.

May 17, 2018

Το υποτιμημένο, το κατά τα άλλά θρυλικό πια, το σίγουρα υπερτίμιο trash, από τα παλιάς κοπή, σχήμα των Overkill κυκλοφορεί μέσω της Nuclear Blast μια live ηχογράφηση, αρκετά χορταστική, σε cd προς το παρόν, με τίτλο ‘’Live In OverHousen’’

Η ηχογράφηση έλαβε χώρα κατά την εμφάνιση των Overkill στο Turbinenhalle 2 στο Oberhausen στην Γερμανία στις 16 του Απριλίου του 2016.

Copyright 2018. All Right Reserved.