Reviews

October 04, 2018

Οι Thrash Bombz σχήμα από την Ιταλία βγήκαν μέσα από τις στάχτες των death/thash/black wtf, Necrosis το 2007. Τώρα με όχημα την Iron Shield Records κυκλοφορούν, στα τέλη του μηνός το τρίτο τους full length που φέρει τον τίτλο ‘’Prisoner Of Disaster’’. Είχαν προηγηθεί τα ‘’Mission Of Blood’’ ep του 2013 με την  Tridroid Records. Και με την  Iron Shield Records τα "Mission of Blood’’ ντεμπούτο full length το 2014. Όπως και το  ep ‘’Dawn’’ την ίδια χρονιά. Και το 2017 το δεύτερο full length ‘’Master Of The Dead’’.

September 18, 2018

Το να προέρχεσαι από την θρυλική Καναδική σκηνή του speed / thrash metal ως γνωστό αποτελεί  παρακαταθήκη δεδομένου ότι η εν λόγω σκηνή είναι από τις πλέον θρυλικές του χώρου.

Ο δίσκος τιτλοφορείται Saviours και περιλαμβάνει 8 κομμάτια εξαιρετικού thrash metal.

September 12, 2018

Γιατί μόνο σαν την θρυλική ομάδα, PSG, των Παρισινών, που έχει μαζέψει όλα τα καλά παικτρόνια, μπορεί να συγκριθεί το σούπερ γκρουπ των Metal Allegiance, το οποίο έφτασε πιά να κυκλοφορεί το ‘’Volume II - Power Drunk Majesty’’ δεύτερο full length τους, μετά από το ep του 2016, ‘’Fallen Heroes’’ και το ντεμπούτο full length του 2015, με τον τίτλο ‘’Metal Allegiance’’. Το ’’Volume II - Power Drunk Majesty’’ κυκλοφορεί μέσω της Nuclear Blast.

September 11, 2018

Οι Chaoshorde μας έρχονται από την πόλη του Ρεθύμνου από την Κρήτη. Καινούρια μπάντα, thrash metal. Όμως  βάζουν το thrash, και το black στην ίδια μουσική πρόταση, και εντάξει δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη πρωτοτυπία σε αυτό. Αλλά το βάζουν σε αυτό το ντεμπούτο ep, που κυκλοφορούν μονάχοι τους, με τίτλο ‘’Hordes Arising’’ και το κάνουν όμορφα, σωστά, με την απαραίτητα για τον ήχο, μεράκι, αγάπη και πώρωση.

Με logo που δείχνει την μουσική τους ακραία κατεύθυνση και εξώφυλλο ανάλογης thashοκατάστασης μας υποδέχονται στην παρέα τους οι Chaoshorde.

September 10, 2018

Οι Αμερικανοί Carbide δημιουργήθηκαν το 1981 από τον J.D. Von Doring με σύντομα τον drummer Neeko να προστίθεται, όπως και κάποια τότε μέλη αλλά μόλις το 1989 δημιούργησαν το πρώτο τους demo, δυο τραγουδιών. Λίγο αργότερα και με την προσθήκη του μπασίστα Mark Gastmeier, η μπάντα σταθεροποιήθηκε σε τρίο, έχοντας για πρώτη φορά μόνο ένα κιθαρίστα ενώ παλιότερα δυο. Το 1994, ένας από τους πρώην κιθαρίστες των Carbide, και συνάμα ιδιοκτήτης στούντιο, ο Tim Kas, προσκάλεσε τη μπάντα να ηχογραφήσει το νέο του υλικό εκεί.

September 08, 2018

Εκεί στην Βαυαρία στην Γερμανία υπήρξε κάποιοι Erased στις αρχές με μέσα των 00ς. Και το 2006 Diabolos is rising. Και ξεπετάχθηκε μέσα από τις στάχτες με το όνομα Diabolos Dust. Δυο demos, ‘’Reborn’’ 2007 και ‘’Demo 2008’’. Δυο full length, ‘’Ruins Of Mankind’’ 2010 και ‘’Inferno’’, τσεκάρετε εξωφυλλάρα, το 2013. Μετά ένα ‘’Promo EP’’ ότι και αν σημαίνει αυτό. Και τώρα, μέσω της Massacre Records στην οποία υπέγραψαν πρόσφατα, κυκλοφορούν τον τρίτο ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο ‘’The Reaper Returns’’.

September 08, 2018

Εκεί στην Βαυαρία στην Γερμανία υπήρξαν κάποιοι Erased στις αρχές με μέσα των 00ς. Και το 2006 Diabolos is rising. Και ξεπετάχθηκε μέσα από τις στάχτες με το όνομα Diabolos Dust. Δυο demos, ‘’Reborn’’ 2007 και ‘’Demo 2008’’. Δυο full length, ‘’Ruins Of Mankind’’ 2010 και ‘’Inferno’’, τσεκάρετε εξωφυλλάρα, το 2013. Μετά ένα ‘’Promo EP’’ ότι και αν σημαίνει αυτό. Και τώρα, μέσω της Massacre Records στην οποία υπέγραψαν πρόσφατα, κυκλοφορούν τον τρίτο ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο ‘’The Reaper Returns’’.

September 07, 2018

Οι Μeliah rage ήταν από τα σχήματα του αδικημένου δεύτερου κύματος του Αμερικάνικου Thrash και το 2018 σηματοδοτεί την κυκλοφορία του ένατου τους δίσκου το όποιο τιτλοφορείται Idol hands.

Για μια ακόμα φορά με προορισμό το Speed metal θα συνδυάσουν το heavy, το  thrash, το power στα 8 κομμάτια ενός εξαιρετικού δίσκου.

September 06, 2018

Πολλές Thrash Metal μπάντες των 80ς, δεν άντεξαν για πολύ και διαλύθηκαν καμιά δεκαετία αργότερα. Κάποιες επανασυνδέθηκαν, κάποιες όχι. Οι Necronomicon δεν διαλύθηκαν ποτέ. Δεν ήταν ποτέ στη πρώτη σειρά αλλά κυκλοφόρησαν τρεις πολύ καλούς δίσκους στα 80ς και μετά το ‘’Screams’’ του 1994 και την εμπορική αποτυχία, μαζεύτηκαν και κρύφτηκαν στο κρησφύγετο τους . Ήδη όλα αυτά τα χρόνια, ο Voker Fredrich (Freddy), τραγουδιστής και κιθαρίστας είχε μείνει μόνος και με δειλά βήματα κρατούσε τη μπάντα. Από τα 00ς η μπάντα ζει μια δεύτερη νιότη και κυκλοφορεί δίσκους ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

August 20, 2018

Οι Chaoshorde είναι μια speed/black μπάντα από το Ρέθυμνο που δημιουργήθηκε το 2017 και το Hordes Arising είναι το ντεμπούτο ep τους. Όσο και αν μιλάμε για νέα μπάντα, τα μέλη των Chaoshorde είναι καιρό στη σκηνή με σχηματα όπως οι Biotoxic Warfare, Flesh Martyr και Serpent Path.

Copyright 2018. All Right Reserved.