Reviews

September 18, 2017
0 comments

  Εκεί στην Frankfurt, εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν οι Θεοί thrashers Tankard. Ο Geremia, ο Frank Thorwarth και τα άλλα παιδιά έχουν τρεις αγάπες: Thrash metal και το metal γενικότερα, τις μπύρες σε μεγάλα και γεμάτα ποτήρια τάνκαρντ κατά προτίμηση, και την ομάδα της πόλης τους, την Eintracht Frankfurt.

August 17, 2017
0 comments

  Οι Silius από την Αυστρία, από το 2013, με εξαιρετική συναυλιακή πείρα και σαν σαπόρτ μεγάλων ονομάτων και σε μεγάλα φεστιβάλ. Κάνουν σε λίγες μέρες την πρώτη τους δισκογραφική εμφάνιση, μέσω της Massacre Records με τον πρώτο δίσκο τους με τίτλο Hell Awakening.

  Παίζουν thrash με πολλά groove στοιχεία, γεμάτο ενέργεια και ποτισμένο με αδρεναλίνη, τις οποίες προσφέρουν με την σειρά τους απλόχερα σε όλους όσους ακούσουν έστω και περιστασιακά το Hell Awakening.

August 03, 2017
0 comments

               Στις 11 Αυγούστου αναμένουμε να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο των SUBSERVIENCE, μετά από μια σειρά ep που προηγήθηκαν από το 2010 που δημιουργήθηκαν. Το Thrash/Death Metal  του συγκεκριμένου κουιντέτου, ενσωματώνει πολλές μοντερνιές και metalcore διάθεση, όρεξη που φάνηκε από νωρίς μιας και στο σπλιτ toy 2011 δανείστηκαν την μεριά τους με τους Sa-Da-Ko ( απαράδεκτος ήχος για τα αυτιά μου, το ξεκαθαρίζω). Οι Άγγλοι θα κυκλοφορήσουν το ‘’Forest Of The Impaled’’ μέσω της Black Bow Records σε cd.

August 02, 2017
0 comments

              Φρεσκαδούρες θρασάδες από το New Jersey. Το δελτίο τύπου μας ενημερώνει ότι οι Paralysis δημιουργήθηκαν την στιγμή που ο Jon Plemenik άκουσε το Crazy Train" του Ozzy Osbourne στα ηχεία του γηπέδου ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Αμερικανιά; Χωρίς πολλά λόγια, αγάπησε την συγκεκριμένη μουσική και θέλησε να φτιάξει και αυτός την δική του μπάντα. Η μπάντα δημιουργείται το 2010 όταν ένα μάτσο 12-13χρονα παίζουν διασκευές από thrash και hardcore μπάντες.

August 01, 2017
0 comments

  Μέσα σε τριάντα και χρόνια, με δύο μεγάλα διαλείματα που είσαν ανενεργοί,  οι Νεουορκέζοι Toxic έχουν να μας δείξουν μόνο δύο ολοκληρωμένους δίσκους, World Circus του 1987, και το Think This του 1989. Μετά το 1992 διέλυσαν και μια απόπειρα το 2007 ήταν άκαρπη με ένα live dvd, και πια από το 2010 είναι πάλι στις επάλξεις. Καλά όχι ότι σκοτώνονται, πάλι ένα live dvd το 2010, ένα single, και τώρα έχουμε ένα μικρό δείγμα με τρία καινούρια κομμάτια σε ένα ep με τίτλο Breaking Class.

July 27, 2017
0 comments

             Να που παλιώνουν και οι Nuclear Warfare. Φτάνουν και στους πέντε δίσκους παλιομοδίτικου thrash, όπως μας το μάθανε οι συμπατριώτες τους Sodom και Kreator, αν και παίζουν και κάποια Bay Area στοιχεία. Εδώ και τρείς δίσκους έχουν δισκογραφική στέγη αυτή της MDD Records η οποία θα κυκλοφορήσει το νέο τους cd, ‘’Empowered By Hate’’ στις 4 Αυγούστου. Δέκα νέα τραγούδια ηχογραφημένα στα Papiris Studio in Sao Paulo υπό την καθοδήγηση του Caio Monfort από τον  Αύγουστο του 2016 μέχρι τον Γενάρη του 2017.

July 26, 2017
0 comments

  Το γεγονός πια ότι το thrash metal ξαναζεί τις δόξες του το ξέρουμε και το ζούμε με τα καλά και τα στραβά του. Πολλά σχήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και την Αμερική μαζί με τους παλιούς, δημιουργούν πάνω στον thrash καμβά εκφράζοντας τη οργή, την πώρωση, αλλά και την λατρεία που έχουν σε αυτήν την μουσική.

July 14, 2017
0 comments

               Αν το όνομα Bloodclot δεν σου λέει κάτι, πιθανότατα να μην άκουγες hardcore ποτέ ή τέλος πάντων να μην γνωρίζεις του Cro –Mags, μιας Νεουορκέζικης μπάντας thrash/crossover/hardcore Punk που μεγαλούργησε στα 80ς. Ο τραγουδιστής αυτής της μπάντας, John Joseph Bloodclot, μαζί με άλλα μέλη των Cro Mags,Pro-Pain και Merauder το 2006 και κυκλοφόρησαν το αυτοχρηματοδοτούμενο ντεμπούτο τους ‘’ Burn Babylon Burn’’ το 2008. Λίγοι το πήραν χαμπάρι και εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς μιας και η αλήθεια είναι ότι δεν εμπνέομαι ιδιαίτερα από αυτό το groovάτο thrash/hardcore τους.

July 11, 2017
0 comments

  Δεκατέσσερις ηχητικές βόμβες, μικρές σε διάρκεια αλλά όχι σε ισχύ. Αυτό είναι το μετά από πέντε χρόνια απραξίας, δημιούργημα των crossover τρελαμένων Municipal Waste. Το κυκλοφορεί η Nuclear Blast, και θα έπρεπε να βάλει προειδοποίηση για energy overdose. Έκτος δίσκος, φυσικά υπάρχει και το μνημειώδες ομώνυμο ep του 2001, με τίτλο Slime And Punishement.

July 08, 2017
0 comments

             Φτάσαμε στο 2017 και ακόμα βγαίνουνε thrash metal κυκλοφορίες που μπορούν να μας κερδίσουν. Το ‘’Sinful Breath’’ είναι ένα από αυτό. Οι Σουηδοί Antichrist είναι υπεύθυνοι γι αυτό το άλμπουμ. Ήδη μας είχαν κατακτήσει ολοκληρωτικά με το ντεμπούτο τους ‘’Forbidden World’’, πίσω στο 2011 και τους πήρε 6 χρόνια για την συνέχεια του.

Copyright 2017. All Right Reserved.