Reviews

July 14, 2017
0 comments

               Αν το όνομα Bloodclot δεν σου λέει κάτι, πιθανότατα να μην άκουγες hardcore ποτέ ή τέλος πάντων να μην γνωρίζεις του Cro –Mags, μιας Νεουορκέζικης μπάντας thrash/crossover/hardcore Punk που μεγαλούργησε στα 80ς. Ο τραγουδιστής αυτής της μπάντας, John Joseph Bloodclot, μαζί με άλλα μέλη των Cro Mags,Pro-Pain και Merauder το 2006 και κυκλοφόρησαν το αυτοχρηματοδοτούμενο ντεμπούτο τους ‘’ Burn Babylon Burn’’ το 2008. Λίγοι το πήραν χαμπάρι και εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς μιας και η αλήθεια είναι ότι δεν εμπνέομαι ιδιαίτερα από αυτό το groovάτο thrash/hardcore τους.

July 11, 2017
0 comments

  Δεκατέσσερις ηχητικές βόμβες, μικρές σε διάρκεια αλλά όχι σε ισχύ. Αυτό είναι το μετά από πέντε χρόνια απραξίας, δημιούργημα των crossover τρελαμένων Municipal Waste. Το κυκλοφορεί η Nuclear Blast, και θα έπρεπε να βάλει προειδοποίηση για energy overdose. Έκτος δίσκος, φυσικά υπάρχει και το μνημειώδες ομώνυμο ep του 2001, με τίτλο Slime And Punishement.

July 08, 2017
0 comments

             Φτάσαμε στο 2017 και ακόμα βγαίνουνε thrash metal κυκλοφορίες που μπορούν να μας κερδίσουν. Το ‘’Sinful Breath’’ είναι ένα από αυτό. Οι Σουηδοί Antichrist είναι υπεύθυνοι γι αυτό το άλμπουμ. Ήδη μας είχαν κατακτήσει ολοκληρωτικά με το ντεμπούτο τους ‘’Forbidden World’’, πίσω στο 2011 και τους πήρε 6 χρόνια για την συνέχεια του.

June 19, 2017
0 comments

 

Το καλό thrash σε βρίσκει ακόμα και καθυστερημένα. Έτσι και οι Φιλανδοί Rajalla που έχουν κάμποσο καιρό, από τα τέλη του περασμένου χρόνου το ντεμπούτο άλμπουμ τους, με τίτλο Diktaattori μόνοι τους, με βρήκαν…και με βρήκαν στο δόξα πατρί με το παθιασμένο τρόπο που αποδίδουν την μουσική τους. Οι Rajalla δημιουργήθηκαν στο Ελσινκι το 2011, και μέχρι τώρα είχαν κυκλοφορήσει δυο demos.

June 11, 2017
0 comments

Οι Simplefast είναι μια heavy/thrash metal μπάντα από την Αθήνα. Στις 19 Μαΐου κυκλοφόρησαν την δεύτερη δουλειά τους και πρώτο full length album, Apocalypse, όπου θα τραβήξει την προσοχή από τους λάτρεις του είδους αλλά ταυτόχρονα δείχνει ότι σαν μπάντα θέλουν ακόμα δουλειά.

June 11, 2017
0 comments

 Στο Dallas του Texas  καμιά δεκαριά περίπου χρόνια πριν δημιουργήθηκαν, από μια παρέα νεαρών οι Power Trip, thrash/crossover σχήμα. Σε αυτό το διάστημα έχουν κυκλοφορήσει demo, δύο eps ένα split, και τώρα κυκλοφορούν μέσω της Southern Lord Recordings το δεύτερο full length τους με τίτλο Nightmare Logic.

June 11, 2017
0 comments

  Οι Amken, που όσοι βρέθηκαν στην πρόσφατη συναυλία των Sodom στο An, από την αρχή, τους απόλαυσαν, και όχι μόνο εκεί, καθώς έχουν ήδη πολλές ώρες ‘’πτήσης’’ στο σανίδι, κυκλοφορούν, μόνοι τους σε λίγες μέρες τον πρώτο δίσκο τους, δυο χρόνια μετά το ep, Adrenaline Shot, με τίτλο Theater Of The Asburd. Κυκλοφορεί στις 7 Απρίλη από την No Remorse Records.

  Από το 2011 υπάρχουν οι Αθηναίοι Amken, και ανήκουν με τον δικό τους τρόπο και αυτοί στην τρομερή ομάδα των Ελληνικών thrash σχημάτων που δίνει καιρό τώρα πόνο thrash πόρωση και πάνω από όλα πολύ καλούς δίσκους.

June 11, 2017
0 comments

 Οι War Device thrash metal σχήμα από τις Σέρρες, ξεκίνησε το 2012 την πορεία του, και κυκλοφόρησε το πρώτο της ep The Anger το 2013…κυκλοφορεί και σε spit μαζί με τους Μεξικάνους  Speed Command την ίδια χρονιά. Το 2013 πάλι κυκλοφόρησε το πρώτο τους full length με τίτλο Whisper of Souls. Φέτος τον Απρίλιο κυκλοφορεί σε cd το δεύτερο full length τους μέσω της Γαλλικής Soman Records, και τιτλοφορείται Infinite Chaos. Τον Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο.

June 11, 2017
0 comments

 Έχουμε ξαναγράψει για τους  Riffocity από τις Σέρρες, thrash metal σχήμα που δημιουργήθηκε το 2013, και μετά από το ep Disciples of the Storm πέρσι τέτοιο καιρό, φέτος κυκλοφορούν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά, μέσω της Γαλλικής Soman Records με τίτλο  Under A Mourning Sky.

June 10, 2017
0 comments

 Γνωστοί και αγαπημένοι, σε πολύ κόσμο στα μέρη μας, οι Αμερικανοί, από το
Ventura στην  California, thrashάδες Warbringer, που πια κυκλοφόρησαν τον πέμπτο δίσκο τους, μέσω της Napalm Records με τίτλο Woe to the Vanquished.

Copyright 2017. All Right Reserved.