Reviews

July 10, 2017
0 comments

  Οι Πολωνοί Decapitated με μόνο πια ιδρυτικό μέλος τον κιθαρίστα Vogg, ένα ακραίο όσο τεχνικό και ξεχωριστό death metal σχήμα, που λίγο θυμίζει τις ένδοξες μέρες του Organic Hallucinosis, έφτασε στον έβδομο δίσκο με τίτλο Anticult. Τρία χρόνια μετά το εύηχο και με θετικές εντυπώσεις Blood Mantra. Κυκλοφορεί από την Nuclear Blast.

  Μαζί με τον Vogg πια είναι ο από το reunion του 2009 τραγουδιάρης Rafał Piotrowski. Ο ντράμερ Młody, ήταν και στο Blood Mantra. Και ο πιο καινούριος μπασίστας Hubert Wiecek.

July 08, 2017
0 comments

…αλλά ευτυχώς η δυστυχώς σπάει πρώτη. Με αυτό το όνομα πορεύονται οι Αμερικάνοι Broken Hope που για καμιά τριανταριά χρόνια παίζουν το Αμερικάνικης κοπής ακραίο brutal death.

 Αυτές τις μέρες κυκλοφορούν μέσω της Century Media Records το μόλις για τα τόσα χρόνια τους έκτο full length με τίτλο Mutilated and Assimilated. Έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το Omen of Disease, το οποίο  είχε αφήσει ανάμεικτες εντυπώσεις.

July 06, 2017
0 comments

              Οι Bolt Thrower διαλύθηκαν. Long Live Bolt Thrower. Όχι μόνο επειδή έπαιζαν τρομερό death metal, αλλά επειδή όταν μιλούσαν για πίστη και αφοσίωση, το εννοούσαν. Μια μπάντα που αγαπήθηκε  από πολύ κόσμο διότι έμεινε πιστή στις ρίζες τους, ήταν δεμένοι μεταξύ τους σαν μπάντα και σεβόντουσαν απεριόριστα τους οπαδούς τους. Δυο μέλη εξ αυτών, ο τραγουδιστής Karl Willetts και ο ντράμερ Andrew Whale μαζί με τον βετεράνο μπασίστα των Benediction, Andrew Whale μα και ένα πολύ καλό κιθαρίστα, δημιουργούν τους Memoriam, στα βήματα των προαναφερθέντων.

July 06, 2017
0 comments

Αισίως πέρασαν οχτώ χρόνια από όταν οι Decemberance έκαναν το δισκογραφικό τους ντεμπούτο με το Inside, τώρα επανήλθαν με το άκρως ενδιαφέρον Conceiving Hell.Ένας δίσκος που παρά το ότι περιλαμβάνει μόλις  τέσσερα κομμάτια, έχει συνολική διάρκεια μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά! Εύκολα μπορεί κάποιος να δει την αγάπη της μπάντας για τους  My Dying Bride, από όπου κι εμπνέονται, χωρις όμως να τους αντιγράφουν. Το Conceiving Hell είναι ένα album το όποίο θα φέρει κρύο και σκοτάδι στο φετινό μας καλοκαίρι.

July 05, 2017
0 comments

Τριάντα χρόνια σχεδόν οι Suffocation καφρίζουν δημιουργικά, και πια έφτασαν στο όγδοο ανοσιούργημα τους με τίτλο ...of the Dark Light. Το οποίο κυκλοφορεί και οπλοφορεί  ελεύθερο από την Nuclear Blast.

  Με ένα φωτεινό, χρωματιστό εξώφυλλο φιλοτεχνημένο από τον Colin Marks, έχει κάνει και σε Aborted, Exodus, και σε πολλούς πολλούς άλλους, μας υποδέχονται για να μοιραστούν μαζί μας την αγνή και καθάρια καφρίλα τους.

March 30, 2017
0 comments

Καλοκαίρι του 2016 και το μεγαλύτερο metal festival του κόσμου φιλοξενεί την κορύφωση μιας δίχρονης live παρουσίασης/προώθησης ενός άλμπουμ που έχει αποδειχθεί το εμπορικότερο για τους μελωδικούς death metallers Arch Enemy!

March 07, 2017
0 comments

Band Lineup

Savvas Betinis (Bass & Vocals)

Dennis Kostopoulos (Lead & Rhythm Guitars)

John Anagnostou (Lead & Rhythm Guitars)

Kostas Alexakis (Drums & Percussion)

Rating: 90%

 

March 02, 2017
0 comments

Είναι εξαιρετικά δύσκολο για μια μπάντα να ξεφύγει από τις ταμπέλες και τις συγκρίσεις, όταν, μάλιστα, αυτές έχουν τεθεί δικαιολογημένα. Ναι, Tool και Opeth. Καμία αντίρρηση. Το ντεμπούτο τους (Cognitive, 2012) δεν άφηνε περιθώρια. Κάτι τις ο Martin Lopez (drums, ex-Opeth), κάτι τις η χροιά του Joel Ekelöf (πολύ κοντά στον Mikael Åkerfeldt ) και οι φωνητικές μελωδίες του (πολύ κοντά στον Maynard James Keenan), μύριζαν πολύ από τις προανεφερθέντες μπάντες.

Copyright 2017. All Right Reserved.