Reviews

May 15, 2019

Γερμανικά brutal deathmetalικά μας συστήθηκαν οι Corrosive, από το 2004 με το ντεμπούτο τους ‘’Wrath Of The Ungod’’. Είχαν προηγηθεί, από το 1998 ακόμα δυο demos κυκλοφορίες. Το 2017 επανήλθαν με τον brutal death όλεθρο ‘’Lucifer Gave The Faith’’. Και τώρα, ανεξάρτητα, ψηφιακά και σε cd μέσω της Sunset Records, μας δίνουν τον τρίτο δίσκο τους με τον τίτλο ‘’Nourished by Blood’’.

May 02, 2019

Λοιπόν, έχεις τον David Vincent, φωνή – μπάσο, (ex – Morbid Angel και πολλά άλλα). Τον Flo Mounier, ντράμερ, (Cryptopsy, και πολλά άλλα). Και τον κιθαρίστα Blasphemer, (Aura Noir, ex – Mayhem και πολλά άλλα). Τι έχεις λοιπόν? Ένα super group?. Μία death metal ή black metal band?. Οι δυο τελευταίοι το ξεκίνησαν από το 2015 και βρήκαν τον Vincent πιο μετά. Και έτσι έφτιαξαν τους Vltimas Και τώρα πια κυκλοφορούν το ντεμπούτο full length τους με τον τίτλο ‘’Something Wicked Marches In’’.

May 01, 2019

Αμερικανάκια οι Archaic Decapitator, από την rockόπολη του Connecticut. Και υπάρχουν πάνω από δέκα χρόνια. Και έχουν ένα full length το ‘’Impalement Ceremonies’’. Και μετά το έριξαν στα eps. ‘’The Catherine Wheel’’ το 2015. ‘’Light Of The Different Sun’’ το 2017. Και το πιο φρέσκο, που κυκλοφόρησαν ανεξάρτητα πριν λίγο καιρό με τον τίτλο ‘’The Apothecary’’.

April 16, 2019

Έχουν κιόλας περάσει 5 (σχεδόν) χρόνια από το ντεμπούτο των 0zone. To 2019 είναι η στιγμή για  την δεύτερη τους δουλειά με τον τίτλο Deformity.

Μια πρώτη ακρόαση μας δίνει το στίγμα οι 0zone το συνεχίζουν από εκεί που το άφησαν στο πρώτο άλμπουμ. Ασυμβίβαστα death/thrash ,όμως όλα έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω .

April 13, 2019

Από το San Francisco μας έρχονται οι deathcoreάδες Aenimus, και μας χαρίζουν το νέο τους παράξενο και μέσα στην ομίχλη της μουσικής τους διάφανο, πόνημα τους με τον τίτλο ‘’Dreamcatcher’’. Μέσω της Nuclear Blast Records. Και άντε τώρα να μην σου έρθει στο μυαλό το ομώνυμο αριστούργημα, ομιλώ για το βιβλίο και όχι για την χλιαροτσούτσουνη κινηματογραφική μεταφορά, του τιτανογιγάντιου Stephen King. Χαρήκατε? Καθώς πέρα τον προβοκατόρικο τίτλο και το dreamcatcher εξώφυλλο είναι τουλάχιστον παρεξηγήσιμο.

April 04, 2019

Οι Children of Bodom, grown up. Μεγάλωσαν. Έφτασαν με το ‘’Hexed’’ στον δέκατο δίσκο τους. Ο main man Alexi Laiho έφτασε μαζί τους τους δέκα δίσκους.

March 11, 2019

Οι Meadows End είναι μια συμφωνική death metal από Σουηδία που ξεκίνησε το 1997 από μια παρέα παιδικών φίλων. Πάντοτε ως σεξτέτο (διπλές κιθάρες, πλήκτρα κτλ) άρχισαν να δουλεύουν εντατικά και να κυκλοφορούν μια σειρά από ντέμος και αργότερα eps, αλλάζοντας στην πορεία αρκετά μέλη. Τελικά το ντεμπούτο άργησε πολλά χρόνια να έρθει (2010- ‘’Ode To Quietus) με την σύνθεση να σταθεροποιείται και το υλικό να δείχνει αρκετές δυνατότητες  και να αρέσει στους λάτρεις του συγκεκριμένου ήχου, χωρίς βέβαια να είναι κάτι το ιδιαίτερο.

March 10, 2019

Οι Βραζιλιάνοι κάφροι, black/death metalllers Mystifier, μας ξανά βάζουν στον μπαρουτοκαπνισμένο κόσμο τους δέκα οκτώ χρόνια μετά, με το πέμπτο full length τους, που κυκλοφορούν μέσω της Season Of Mist, με τον Ελληνικότατο τίτλο ‘’Protogoni Mavri Magiki Dynasteia’’. Σε δυο εκδόσεις 12’’ βυνυλίων, σε cd και σε ψηφιακή μορφή.

March 07, 2019

Δεν με λες τον θερμότερο οπαδό των In Flames, αλλά αν κάποιος μου πει ότι δεν του αρέσουν η σχέση μας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Τώρα θα μου πεις ότι ξεπουλήθηκαν παρα έγιναν εμπορικοί, έκαναν «αμερικανιές», τα πρώτα τους ήταν τα καλύτερά τους και η απάντηση μου θα είναι ένα απόλυτα εμπεριστατωμένο «ε και;» Δεν θα σου πω ότι δεν είχα ψιλό απογοητευτεί από τις τελευταίες τους κυκλοφορίες, παρόλο που ακόμη και στο Battles έχω δύο τραγούδια που είναι συνέχεια στα ακούσματα μου.

March 06, 2019

Οι Ιταλοί Ars Onirica στα πρώτα χρόνια ήταν ένα μουσικό σχήμα που σαν όλα τα άλλα έψαχνε την φύση του. Και μάλλον δεν βρήκε και κάτι το ιδιαίτερο να μας παρουσιάσει. Πέρα από αυτό το demo: ‘’Utopia: A Winternight's Traveller’’, του 2004. Μετά διάλυσης. Την προηγούμενη χρονιά ο Alessandro Sforza, κιθαρίστας στην αρχή του σχήματος, τα πήρε όλα επ’ ώμου και την κιθάρα και την φωνή. Και τώρα πια κυκλοφορεί με τους  Ars Onirica το ντεμπούτο full length με τον τίτλο ‘’I: Cold’’. Μαζί του και ο τυμπανιστής Flavio Castagnoli. Το ‘’I: Cold’’ κυκλοφορεί μέσω της Solitude Production.

Copyright 2019. All Right Reserved.