Reviews

December 12, 2018

Οι hardcore θρύλοι της Νέας Υόρκης, Sick Of It All έφτασαν αισίως στον δωδέκατο studio album τους με τον ευφάνταστο τίτλο ‘’Wake The Sleeping Dragon’’. Κυκλοφορεί ελεύθερο, να προσέχετε, από την Century Media Records σε διάφορες εκδόσεις cd και βυνυλίου.

December 06, 2018

Οι Lacuna Coil, μάλλον για να γιορτάσουν τα είκοσι χρόνια στην metal παγκόσμια για σκηνή, κυκλοφορούν ένα dvd, blue ray, 2 cd από ζωντανή κινηματογράφηση – ηχογράφηση, μέσω της Century Media Records και φέρει τον βαρύ τίτλο ‘’The 119 Show - Live in London’’.

December 04, 2018

Οι Αθηναίοι Spinball υφίστανται σαν μπάντα από το 2006, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo το 2007, ενώ το 2011 έκαναν το δισκογραφικό τους ντεμπούτο με το Roger’s Fable.

Το Shadows με το οποίο καταπιανόμαστε εδώ, κυκλοφόρησε το 2015 αλλά μάλλον κάπου χάθηκε στα σκοτεινά στενά του κυβερνοχώρου, με αποτέλεσμα να φτάσει σε μας πριν λίγο καιρό. Ότι όμως βρίσκει το δρόμο του προς το metalzone, αυτομάτως δικαιούται και το χώρο του, οπότε εδώ είμαστε.

November 19, 2018

Ιρλανδοί, και αυτό απαντάει σε πολλά καυτά, καυτά και τσουροφλίζοντα ερωτήματα, οι The O'Reillys And The Paddyhats. Παίζουν τα Ιρλανδικά τους, folk το λένε παντού αυτό, celtic folk,  και punk λέει, μαζί με μπόλικια rock ‘n’ roll διάθεση, και την μεταδίδουν τουλάχιστον σε μένα σαν ακροατή, μαζί με φρέσκια ενέργεια και πολλές όμορφες μελωδίες. Και όλα αυτά ακούγοντας το τρίτο τους studio album, ‘’Green Blood’’ που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από την Metalville. ‘Εχουν και πολλά compilations, περισσότερα από τους δίσκους τους. Καθώς και κονσέρτα με ορχήστρες, προφανώς συμφωνικής μουσικής.

November 15, 2018

Βαρύ, ογκώδες, ισοπεδωτικό και groovάτο… έτσι θα το περιεγραφα το δεύτερο άλμπουμ των Full House BC που βγαίνει 16 Νοέμβρη στην κυκλοφορία από την ROAR. Οι FULL HOUSE σε μια γεματή κυκλοφορία που άργησε πολύ από το πρώτο τους άλμπουμ παίρνουν τα πράγματα σοβαρά και σερβίρουν αυτό ακριβώς που ξέρουν καλά groove metal με πιασάρικες μελωδίες, όμορφα μελωδικά περάσματα και liveάτα riff. Για αυτούς που δεν είχαν καμία επαφή με τη μπάντα συναυλιακά θα ακουστεί τεράστια η διαφορά από το πρώτο στο δεύτερο άλμπουμ.

November 11, 2018

Μπορεί η ενασχόληση με τους Dead Can Dance να θεωρείται από πολλούς εξωσχολική για το Metal Zone διαδικασία. Είναι όμως? Είναι να ασχολείσαι με ΜΟΥΣΙΚΗ, που ομορφαίνει τις ζωές όσων ακούνε αυτή την υπέροχη μπάντα από την Αυστραλία.

Ο Brendan Perry και η Lisa Gerrard υπογράφουν τα επτά κομμάτια του ‘’Dionysus’’ το οποίο κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από την PΙΑΣ Recordings και είναι το ένατο στούντιο άλμπουμ τους, έξι χρόνια μετά το όγδοο ‘’Anastasis’’.

November 10, 2018

Μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά μας έρχεται εδώ από τους Αθηναίους Building Chaos. Μια δουλειά που ενώ βρίσκεται ήδη ένα χρόνο εκεί έξω, μόλις λίγο καιρό πριν μας ήρθε στο Metalzone οπότε και σας την παρουσιάζουμε τώρα.

Οι Building Chaos λοιπόν υφιστανται σαν μπάντα από τα τέλη της δεκαετίας του 2000, κυκλοφόρησαν  ένα μίνι cd to 2014 και μόλις το 2017 έφτασε η ώρα και για την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά τους με τίτλο Bourbon Times.

November 10, 2018

Οι Behind The Smokescreen είναι μια σχετικά καινούργια μπάντα που μας έρχεται από τα Ιωάννινα. Δημιουργήθηκαν το 2013, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους Age Of Corruption το 2015 και φέτος κυκλοφορούν το EP τους με τίτλο Scars Within.

November 07, 2018

Η OΗ για να μιλάμε στο σωστό πρόσωπο, καθώς μιλάμε για την μουσικό Olivia Hadjiioannou και το OΗ είναι τα αρχικά του ονόματος της, είναι ένα progressive rock/metal instrumental μουσικό σχήμα, one woman σχήμα, καθώς η Olivia Hadjiioannou παίζει κιθάρα, μπάσο, τύμπανα, πιάνο, βιολί. Ακόμα κάνει και την παραγωγή των δίσκων και την μίξη και το mastering. Το 2013 κυκλοφόρησε το ep ‘’Sleeping World’’ το 2015 κυκλοφόρησε το full length ‘’Synemotion’’ και μετά από κάποιες single κυκλοφορίες, τον περασμένο Ιούλιο κυκλοφόρησε το δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο με τον τίτλο ‘’Metallia’’.

October 25, 2018

Οι Disturbed are back. Με ένα ακόμα δίσκο με τίτλο ‘’Evolution’’. Τον έβδομο στην σειρά. Σε πρώτη φάση καλά νέα αυτά, αλλά ας ακούσουμε τι έπραξαν τους τελευταίους μήνες στο στούντιο ο David Draiman, τραγουδιστής των Disturbed και οι συνεργάτες του. Καλά εντάξει και η μουσική παρέα του.

Copyright 2018. All Right Reserved.