Reviews

July 26, 2019

Επιτέλους! Μετά από 10 χρόνια, η αγαπημένη μας industrial εξάδα έκανε την μεγάλη της επιστροφή, με τον νέο δίσκο τους ”Rammstein”. Το βασικό concept του δίσκου είναι στην ουσία ένα flashback στην καριέρα τους, το σύνολο αυτό που έκανε τους RAMMSTEIN αυτό που είναι - η ταυτότητά τους, αν θες. Εξ’ ου και ο τίτλος. Και η αλήθεια είναι πως αναμέναμε πώς και πώς, γεμάτοι περιέργεια, να ακούσουμε το καινούριο τους υλικό.

July 17, 2019

Δεν ήξερα την τύφλα μου το τι είναι, τι σημαίνει, τι μυρίζει το Royal Republic. Κάτι γαλαζοαίματο προφανώς. Και βάζω τον τωρινό τους δίσκο ‘’Club Majesty’’. Από την Believe Music εκ μέρους  της Nuclear Blast.

July 14, 2019

Μπερδεμένη ιστορία, με πολύπλοκο όσο και ωραίο τρόπο όμως, είναι οι Walkways από το Ισραήλ. Προφανώς έχει να κάνει με την πληθώρα πολιτισμών και τις πολλές και διαφορετικές κουλτούρες που έχει ο τόπος τους. Αυτό έχω πάντα στο νου μου, όταν πρόκειται για μπάντα από εκείνα τα μέρη. Τώρα μέσω της Nuclear Blast κυκλοφορούν τον δεύτερο δίσκο τους με το τίτλο ‘’Bleed Out Head Out’’. Τίτλος που φωνάζει και που δείχνει να λέει πολλά πράμματα. Και διαδέχεται το ντεμπούτο τους "Safe In Sound" του 2013.

June 14, 2019

Ιταλός ο άφθαστος μουσικός, συνθέτης, τραγουδοποιός Lucio Dalla (1966–2012). Από την Bologna. Ιταλοί και οι progressive rock θρύλοι, όπως αυτό προσδιορίζονται, Banco del Mutuo Soccorso. Και σχεδόν δυόμιση δεκαετίες μετά μας παρουσιάζουν ολοκληρωμένη δουλειά με τον τίτλο ’’Transiberiana’’. Και το πράττουν μέσω της Inside Out Music.

June 06, 2019

Οι Dreamslave είναι από την Γαλλία. Μια χώρα που ο σκληρός ήχος και στην ακραία του, αλλά και στις πιο παραδοσιακές metal φόρμες, έχουν μια πολύ σπουδαία παράδοση αλλά και πολύ ιδιαίτερες κυκλοφορίες, που κοσμούν πολλές δισκογραφίες από τα εκεί σχήματα. Το ‘’Rest in Phantasy’’, το λες και ‘’R.I.P’’, είναι το ντεμπούτο τους. Και το κυκλοφορούν μόνοι τους ανεξάρτητα. Είχε προηγηθεί ένα ep το 2012 που έφερε το όνομα τους.

May 25, 2019

New Years Day λέγονται και μας έρχονται από το Anaheim της rockομάνας California και βάζουν με αυτό το εορταστικό όνομα τους, εδώ και δέκα πέντε χρόνια, την εντυπωσιακή για πολλούς, αρκετά μοντέρνα, grooveάτη μουσική τους. Και τώρα μέσω της Another Century, πες την και Century Media μας προσφέρουν την τέταρτη ολοκληρωμένη τους δουλειά με τον τίτλο ‘’Unbreakable’’.

May 18, 2019

Σουηδία και metal. Ταυτόσημες έννοιες. Τόσα σχήματα, death και N.W.O.S.D.M., μην ξεχνιόμαστε. 70ς rock style, traditional metal κ.α. Οι Martydod, από το 2001, βγάζουν την  οργή τους και έχουν πολύ από ότι φαίνεται, μέσα από μοντέρνες death metal φόρμες με αρκετό punkίλα. Να το πούμε ακόμα και crossover. Δεν θα μεγαλώσει η μύτη μας. Εδώ και λίγο καιρό έκαναν, όπως μας πληροφορούν, το μεγάλο βήμα και υπέγραψαν στην Century Media Records. Και έτσι αυτές τι μέρες κυκλοφορούν τον έβδομο ολοκληρωμένο δίσκο τους με τον τίτλο ‘’Hexhammaren’’.

May 05, 2019

Από την Δανία μας έρχονται οι Forever Still, με το εναλλακτικό, μοντέρνο, ότι θέτε βάζετε, και τώρα μέσω της Nuclear Blast, κυκλοφορούν το δεύτερο δίσκο τους με τον τίτλο ‘’Breath In Colours’’. Αυτό διαδέχεται το ντεμπούτο τους  "Tied Down" το 2016, το οποίο είχε προταθεί για βραβείο, στα βραβεία Metal Hammer.

April 18, 2019

Modern metal, metalcore και όλα αυτά τα όμορφα καινούρια πράμματα στο metal μας. Καλά περνάμε. Και έτσι γίνεται και με τους Any Given Day  από Γερμανία. Και τον δίσκο τους ‘’Overpower’’ που κυκλοφορούν,  μέσω της Arising Empire.

April 17, 2019

Οι Fallujah μας προσφέρουν ένα φως μέσα στο σκοτάδι της μουσικής τους με τον τέταρτο δίσκο τους με τον τίτλο ‘’Undying Light’’. Το death metal σχήμα από το San Francisco, άφησε μερικώς τις deathcoreιές και μέσω της Nuclear Blast  εξαπολύει αυτό το death metal οξύ του. Ένα μεγάλο μάτι, σημειολογικό θα είναι αυτό, κοιτάει μερικά ανθρωποειδή στο εξώφυλλο και προκαλεί τρόμο.

Copyright 2019. All Right Reserved.