Reviews

October 20, 2019

Οι Kadinja είναι Γάλλοι και παίζουν metal. Οκ αυτό πιστεύουν και οφείλουμε να σεβαστούμε τις επιθυμίες και την τέχνη τους. Στο νέο τους full length που κυκλοφορεί ελεύθερο? από την Arising Empire, υπό τον τίτλο ‘’DNA’’, (Dedication, Nostalgia, Addiction) ένας τίτλος που μπορεί να είναι χρήσιμος στο ξεδίπλωμα αυτού του κειμένου, αλλά όσο αναφορά την μουσική των Kadinja, μάλλον σαν μπερδεμένο ή μπασταρδεμένο  dna θα έπρεπε να αναζητείται.

October 19, 2019

Αυτοί εδώ, οι υπερδουλευταράδες Ρώσσοι, έχουν βγάλει 6 full lengths μέσα σε 8 χρόνια και το Legacy είναι αισίως το 7ο!!! Βέβαια, για τον υπογράφοντα τούτου εδώ του review, αυτή είναι και η 1η επαφή μαζί τους. Και τελικά βρήκα άμεσα ότι έχουμε κάτι πολύ στενό να μας συνδέει. Όπως λοιπόν εγώ σκέφτομαι ότι υπάρχουν κάποιες χιλιάδες κολώνιες εκεί έξω, οπότε δεν είναι δυνατόν να μείνω σε ένα άρωμα, έτσι και αυτοί προφανώς σκέφτονται πως με τόση μουσική εκεί έξω γιατί να υπηρετήσουν ένα είδος;

October 12, 2019

Λίγα πράγματα γνωρίζω για την μοντέρνα μπάντα των Fathom Farewell. Μας έρχονται από Αμερική, αποτελείται από νεαρά άτομα στα λίγα χρόνια που υπάρχουν σαν μπάντα και έχει προηγηθεί ένα ep (Decomposition) το 2017. Μελωδικοί όσο δεν παίρνει, μοντέρνοι το ίδιο, ότι πρέπει για ακροατές που αρέσκονται σε ακούσματα όπως οι The Devil Wears Prada, Volumes, I Prevail, Currents, μπάντες δηλαδή που έχουν μοιραστεί το σανίδι στο παρελθόν. Έχουν πάρει μέρος σε αρκετά φεστιβάλς όπως τα New England Metal and Hardcore Festival και and Rock and Shock Festival.

September 29, 2019

Αν ανήκεις σε αυτούς ή αυτές που μέχρι τώρα δεν έχεις ακούσει ποτέ Potergeist σου προτείνω να μην συνεχίσεις την ανάγνωση και να βρείς πρωτα τα προηγούμενα 4 άλμπουμ να τα ακούσεις και να έρθεις μετά να συνεχίσουμε την κουβέντα μας γιατί εγώ σε ασυγχώρητους ακροατές δεν απευθύνομαι. Αν πάλι το θράσος είναι βασικό χαρακτηριστικό σου και παρόλα αυτά συνεχίζεις μια μπυρα την κερνάω γιατί έχεις guts! Πάμε λοιπόν να μιλήσουμε για το πέμπτο άλμπουμ των swampire που περιμέναμε πως και πως και επιτέλους έρχεται να βαλτώσει τα αυτιά μας με τις groovες και τα κολητικά riffάκια του.

September 22, 2019

Από την μακρινή και τώρα πια Ανοιξιάτικη Αουστράλια μας έρχονται οι The Neptune Power Federation και μαζί τους φέρνουν ως διαβατήριο και βίζα τον τέταρτο δίσκο τους με τον τίτλο ‘’Memoirs of a Rat Queen’’ και τον κυκλοφορούν μέσω της Cruz Del Zur Music. Από το 2012 στο κουρμπέτι τα παιδιά, βγάζουν αυτό το ψυχεδελικό occult hard rock μέσα από λόγια και νότες, αλλά και μέσα από την όλη τους περίεργη performance που φυσικά κορυφώνεται στο πρόσωπο της τραγουδίστριας Imperial Priestess Screaming Loz Sutch.

September 15, 2019

Γερμανικό rock και στα Γερμανικά. Όχι πως δεν το έχουμε ξανακούσει. Και μας έχει ενθουσιάσει. Κλασικό παράδειγμα αποτελούν  οι City και το εκπληκτικό rock/folk διαμάντι ‘’Am Fenster’’, με το μεθυστικό - εθιστικό βιολί.  Εδώ θα δούμε, ακούσουμε και μάλλον θα χαρούμε τον νέο δίσκο των Γερμανών Antidepressiva, που σημαίνει αντικαταθλιπτικό, με τον τίτλο ‘’Herzschlag’’ που σημαίνει καρδιοχτύπι.

September 06, 2019

Έχει τύχει σε κανέναν να δει ένα εξώφυλλο και να αγοράσει ένα μάπα δίσκο, μόνο γιατί του άρεσε το εξώφυλλο, ή να απορρίψει έναν καλό δίσκο γιατί το εξώφυλλο του έφερε αποστροφή?. Αυτό στην αρνητική του πλευρά έπαθα με το που είδα το εξώφυλλο του έκτου δίσκου των Βαυαρών Equilibrium υπό τον επιθετικό τίτλο ‘’Renegades’’, που κυκλοφορεί ελεύθερο αυτές τις μέρες μέσω της Nuclear Blast. Κυκλοφορεί και σε 2 cd. Με το δεύτερο bonus cd να έχει το ‘’Renegates’’ σε 8bit.

July 26, 2019

Επιτέλους! Μετά από 10 χρόνια, η αγαπημένη μας industrial εξάδα έκανε την μεγάλη της επιστροφή, με τον νέο δίσκο τους ”Rammstein”. Το βασικό concept του δίσκου είναι στην ουσία ένα flashback στην καριέρα τους, το σύνολο αυτό που έκανε τους RAMMSTEIN αυτό που είναι - η ταυτότητά τους, αν θες. Εξ’ ου και ο τίτλος. Και η αλήθεια είναι πως αναμέναμε πώς και πώς, γεμάτοι περιέργεια, να ακούσουμε το καινούριο τους υλικό.

July 17, 2019

Δεν ήξερα την τύφλα μου το τι είναι, τι σημαίνει, τι μυρίζει το Royal Republic. Κάτι γαλαζοαίματο προφανώς. Και βάζω τον τωρινό τους δίσκο ‘’Club Majesty’’. Από την Believe Music εκ μέρους  της Nuclear Blast.

July 14, 2019

Μπερδεμένη ιστορία, με πολύπλοκο όσο και ωραίο τρόπο όμως, είναι οι Walkways από το Ισραήλ. Προφανώς έχει να κάνει με την πληθώρα πολιτισμών και τις πολλές και διαφορετικές κουλτούρες που έχει ο τόπος τους. Αυτό έχω πάντα στο νου μου, όταν πρόκειται για μπάντα από εκείνα τα μέρη. Τώρα μέσω της Nuclear Blast κυκλοφορούν τον δεύτερο δίσκο τους με το τίτλο ‘’Bleed Out Head Out’’. Τίτλος που φωνάζει και που δείχνει να λέει πολλά πράμματα. Και διαδέχεται το ντεμπούτο τους "Safe In Sound" του 2013.

Copyright 2019. All Right Reserved.