UNDER THE QUARRY III .... ARE YOUR READY?

Η απόλυτη καλοκαιρινή γιορτή της Ελληνικής σκηνής συμπληρώνει 3 χρόνια ζωής και δεν μπορούμε να περιμένουμε… Το φεστιβάλ που χαλκεύει από το Λατομείο (Quarry) το μέταλλο και το παραδίδει στο κοινό δωρέαν σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αττικής είναι γεγονός. Το απόγευμα του Σαββάτου 25 Αυγούστου φοράμε το γυαλί ηλίου, το αντηλιακό μας και ανηφορίζουμε στο άλσος Βεϊκου για το τρίτο Under The Quarry.

Φέτος τα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της σκηνής μας και όλες τις ηλικίες μιας και ανάμεσα στις μπάντες είναι δύο που ξεπερνούν της δύο δεκαετίες ζωής.

Ξεκίνημα με τους Αθηναίους progsters Mask Of Prosperro
Γεννήθηκαν το 2014 και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP In Absence το 2015. Μετά από αρκετές εναλλαγές στη σύνθεση του συγκροτήματος έδωσαν ταυτότητα στον ήχο τους djent μέρη και συναισθηματικά ατμοσφαιρικά περάσματα. Τον Απρίλιο του 2018 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ τους  "The Observatory" από την Symmetric Records και στη σκηνή του φεστιβάλ θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε να το παρουσιάζουν ζωντανά.

Συνέχεια με System Decay
Οι γαλατσιώτες είναι πιο εμπειροί από τους προηγούμενους με ένα mini CD ένα single και ένα άλμπουμ στο βιογραφικό τους που κυκλοφόρησε το 2013.  Επιθετικά φωνητικά με μελωδίες και καταιγιστικό drumming που μάλλον θα φτάσουν μέχρι τα κατάβαθα του άλσους και θα ξεσηκώσουν τους πάντες.

Και εδώ κάνουμε την πρώτη στάση στην ιστορία της Ελληνικής σκηνής με τους Reflection.

Οι επικοί αγαπημένοι «μπαμπάδες» της ελληνικής σκηνής, που με το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους Bleed Babylon Bleed συγκίνησαν τους πάντες καταγράφοντας μουσικά τα ιστορικά γεγονότα της σφαγής των ποντίων. Η παρέα του Στάθη Παυλάντη έρχεται να δώσει μια επική νότα στο φεστιβάλ και να κάνει και τα νταμάρια να δακρύσουν. Διαβάστε το ιστορικό αφιέρωμα στην μπάντα ΕΔΩ!

Ελληνικής σκηνής ιστορική συνέχεια με τους Power Crue
Το συγκρότημα που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, μετρά περισσότερο από τρεις δεκαετίες ζωής, έχει υποστεί απώλειες, έχει αλλάξει σύνθεσεις έρχεται στο Under The Quarry ζητώντας και προσφέροντας Εξιλέωση όπως λέγεται και η πιο πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά. Σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσουμε το υλικό τους κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Συνέχεια με μια “τελετή” και μάλιστα κάθε άλλο παρά “σιωπηλή” άσχετα αν το όνομά τους είναι The Silent Wedding.  Οι progsters είναι από τις πιο συνεπείς μπάντες της Ελληνικής σκηνής με ένα στυλ εντελώς δικό τους και μια ατμόσφαιρα μοναδική. Έχουν κλέψει τις εντυπώσεις και όχι άδικα. Με ένα ep και δύο άλμπουμ στο ενεργητικό τους μετά από 12 χρόνια παρουσίας θα δώσουν σίγουρα μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην τρίτη διοργάνωση του φεστιβαλ.

Και για κερασάκι ένα ποίημα! POEM στην κορύφωση της βραδιάς του φεστιβαλ. Μιλήσαμε πρόσφατα μαζί τους και συγκεκριμένα με τον εξαιρετικό κύριο Προκοπίου και σας παραπέμπουμε στις απαντήσεις του ΕΔΩ!

Τροποι προσβασης:
-Αυτοκινητο, δωρεαν παρκινγκ επι της λεωφ.Βεϊκου
-Λεωφορειο: 608 Ζωγραφου-Γαλατσι, στο τερμα. (στο αλσος)
-Λεωφορειο: 605 Περισσος, στο τερμα (5' για το αλσος)
-Τρενο: Σταθ. Ειρηνη (20' για το αλσος)

Όλοι στο Άλσος Βεΐκου, στις 25 Αυγούστου 2018! Πόρτες ανοίγουν στις 6!
 

Copyright 2024. All Right Reserved.