ΟΙ HYPNOTIC NAUSEΑ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ METALZONE

Με αφορμή την επερχόμενη εμφάνισή τους στο Six D.o.g.s. στις 9/11 (παρέα με τους Nochnoy Dozor) για την παρουσίαση της νέας τους κυκλοφορίας The Death Of All Religions, οι Hypnotic Nausea μας συστήνονται και μας καλούν να μπούμε στον κόσμο τους. Να τι μας είπαν!

Ποιοί είστε, πόσοι είστε, τί είδος παίζετε?
Καλησπέρα, είμαστε οι Hypnotic Nausea, είμαστε τέσσερις και παίζουμε διασκευές των Hypnotic Nausea!

Πώς χαρακτηρίζετε τη μουσική σας με λίγες λέξεις?
Πειραματικό βαρύ ροκ.

Πώς χαρακτηρίζετε την παρέα σας με λίγες λέξεις?
Πολυσυλλεκτική και σίγουρα διψασμένη δημιουργικά.

Το όνειρό σας ως μπάντα? Υπάρχει ταβάνι στις επιθυμίες σας? Διατίθεστε να θυσιάσετε την ασφάλειά σας για το χατήρι της μπάντας σας?
Το όνειρό μας είναι να διατηρήσουμε τον ίδιο ενθουσιασμό για την ενασχόληση αυτή, να κυκλοφορήσουμε όμορφες δουλειές που να έχουν κάτι να πουν και να μην ξεχάσουμε γιατί το κάνουμε όλο αυτό. Δεν δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες μας μιας κι αυτές αλλάζουν διαρκώς. Όσο για την ασφάλειά μας, πήγε περίπατο από την στιγμή που καταπιαστήκαμε με την μπάντα.

Η δυσκολότερη και η ευτυχέστερη στιγμή της μέχρι τώρα πορείας σας – είτε η πορεία είναι μικρή, είτε είναι μεγάλη.
Η ευτυχέστερη στιγμή δεν είναι ποτέ κάτι που κάποιος θα θεωρούσε απαραίτητα και εντυπωσιακό. Όταν προβάρουμε και όλα λειτουργούν σωστά είναι μια από τις πιο ευχάριστες συγκυρίες, για παράδειγμα. Από την άλλη, προσωπικά μιλώντας, η δυσκολότερη στιγμή είναι η ολοκλήρωση κάθε album. Πιθανότατα δενόμαστε πολύ με την ιστορία του κάθε album οπότε όταν αυτό τελειώνει είναι σαν να αποχωριζόμαστε πρόωρα ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Ακολουθείτε τις νόρμες της μουσικής βιομηχανίας ή είστε ρομαντικοί και οδηγείστε με βάση το μεράκι της δημιουργίας?
Νομίζουμε πως η δημιουργία είναι αυτή που οδηγεί κι εμείς ακολουθούμε.

Υπάρχει κομμάτι δικό σας, που πάντα μα πάντα θα περιλαμβάνετε στα live σας? Κ αν ναι, γιατί διαλέξατε αυτό που διαλέξατε?
Προσπαθούμε μόνιμα να αλλάζουμε τα πάντα γιατί βαριόμαστε εύκολα. Και γενικά δεν μας αρέσουν τα ‘’κολλήματα’’. Μάλλον στο μυαλό μας φαντάζουν σαν ευκολία.

Γιατί εσάς κ όχι κάποιους άλλους?
Και γιατί κάποιους άλλους κι όχι εμάς;

Τι να περιμένει να δει ο κόσμος από εσάς στο επερχόμενο live σας ?
Τους καλούς μας φίλους Nochnoy Dozor με τις εκπληκτικές ατμοσφαιρικές τους συνθέσεις, το τελευταίο μας concept album “The Death of All Religions’’ παιγμένο στην ολότητά του με την συνοδεία light show και κάποια επιλεγμένα κομμάτια από το ντεμπούτο μας Hypnosis.

Επόμενο βήμα μετά την παρουσίαση του δίσκου;
Θα ακολουθήσουν κάποια μεμονωμένα live σε Αθήνα και από εκεί και πέρα είμαστε ανοιχτοί σε περαιτέρω προτάσεις και για επαρχία.

Περισσότερα επί σκηνής του Six D.o.g.s!  

71700783_2390687534363718_9207963931874689024_o.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.