ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΙ METALLICA ΚΑΘΩΣ Ο JAMES ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ

Οι Metallica ανακοίνωσαν ότι ο James Hetfield, που έχει ταλαιπωρηθεί εδώ και χρόνια με θέματα με εξαρτήσεις ουσιών εισήχθει για απεξάρτηση αναγκάζοντας το συγκρότημα να ακυρώσει την περχόμενη περιοδεία του σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Η δήλωση του συγκροτήματος που περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το πως μπορούν να λάβουν τις αποζημιώσεις τους όσοι έχουν ήδη εισιτήριο υπόσχεται ότι οι Worldwired ημερομηνίες θα προγραμματιστούν για κάποια στιγμή στο μέλλον.

Σε μήνυμα στην σελίδα τους με τον τίτλο “Ένα σημείωμα αππό τον Lars [Ulrich], Kirk [Hammett] και Rob [Trujillo],” οι Metallica αναφέρουν, “Λυπούμαστε ειλικρινά που αναγκαζόμαστε να ενημερώσουμε τους fans και φίλους μας ότι πρέπει να αναβάλουμε την επερχόμενη περιοδεία μας σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Όπως πολλοί από εσάς ήδη γνωρίζετε ο αδερφός μας James ταλιπωρείται με εξαρτήσεις εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα δυστυχώς χρειάζεται να ξαναμπεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης για να μπορέσει να αναρρώσει.

“Μόλις η υγεία και το πρόγραμμα το επιτρέψουν έχουμε την σθεναρή πρόθεση να έρθουμε στην περιοχή σας. Θα το γνωστοποιήσουμε μόλις αυτό είναι δυνατό. We Εκφράζουμε και πάλι την λύπη μας για αυτή την άβολη κατάσταση στην οποία βάζουμε τους πιστούς μας οπαδούς που ταξιδέυουν τόσο μεγάλες αποστάσεις για να είναι παρώντες στις συναυλίες μας, εκτιμούμε την κατανόησή και την υποστήριξή σας στο James και όπως πάντα σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της οικογένειας των Metallica.”

Για πληροφορίες εξαργύρωσης εισιτηρίων μπείτε στις σελίδες των LIveNation Australia και Live Nation New Zealand , με ξεχωριστές πληροφορίες για όσους έχουν αγοράσει εμπλουτισμένα πακέτα.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι περαστικά και γρήγορα γιατί ο Papa Het είναι έτσι κι αλλιώς ο "μπαμπάς" μας.

Copyright 2024. All Right Reserved.