ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ INKUBUS SUKKUBUS ΣΤΟ METALZONE.GR !

Δείτε παρακάτω το video - μήνυμα των Inkubus Sukkubus προς τους Έλληνες οπαδούς για το live στις 26/1/2019. Στις 26 Ιανουαρίου του 2019, η ιστορική Goth Rock μπάντα Inkubus Sukkubus επισκέπτεται τη χώρα μας για να γιορτάσει τα 30 χρόνια της. Έχοντας τελειώσει φέτος την ακουστική τριλογία "Tales Of Witchcraft And Wonder" αλλά και με το νέο album τους "Vampire Queen", η μπάντα διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της και υπόσχεται ένα αξέχαστο live. Πατήστε εδώ για όλες τις λεπτομέρειες της συναυλίας 

Μια από τις πιο ιστορικές και συνεπείς βρετανικές Goth Rock μπάντες, σχηματίστηκαν το 1989 από τους Tony McKormack, Candia Ridley και Adam Henderson. Ακούραστοι δισκογραφικά για 30 σχεδόν χρόνια, έδωσαν το δικό τους στίγμα στο χώρο με την ιδιαίτερη θεματολογία τους που επικεντρώνεται στην αποκρυφιστική παράδοση, το folklore, τον παγανισμό και την μαγεία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η μπάντα έχει χαρακτηριστεί και ως η φωνή του νεο-παγανισμού. Έχοντας τελειώσει φέτος την ακουστική τριλογία "Tales Of Witchcraft And Wonder" αλλά και με το νέο album τους "Vampire Queen", η μπάντα διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της και υπόσχεται ένα αξέχαστο live.

Οι Still Patient? δημιουργήθηκαν το 1988 αν και το πρώτο τους demo κυκλοφόρησε το 1990. Με την κυκλοφορία του "Salamand" και μέχρι το "Demondive" η μπάντα είχε ένα σερί κλασσικών δίσκων, συμμετείχε μουσικά στο video game "Battle Isle III" και εμφανίστηκε σε μεγάλα φεστιβάλ. Παρόλα αυτά το 1999 αποφασίζεται η διάλυση του γκρουπ. Το 2012 όμως επαναδραστηριοποιούνται, με τον ήχο τους να εμπλουτίζεται και με goth-metal στοιχεία, γεγονός που τους έκανε ακόμη πιο δυναμικούς. Με την φετινή κυκλοφορία του ιδιαίτερα πετυχημένου "Zeitgeist Weltschmerz" άλμπουμ τους, η μπάντα μπορεί να επισκέπτεται τη χώρα μας για πρώτη φορά, αλλά είναι βέβαιο ότι θα την κατακτήσει.

Οι Das Fluff (Λονδίνο / Βερολίνο) έχουν καθιερωθεί στην Dark Wave / Goth σκηνή, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την τελευταία δεκαετία. Εκεί και με επίκεντρο το Electrowerkz, το σπίτι του θρυλικού Slimelight Club, έχουν δώσει εκρηκτικά live ως support σε συγκροτήματα όπως οι Clan of Xymox, Assemblage 23, Lydia Lunch, David J. των Bauhaus και Lene Lovich.

Copyright 2024. All Right Reserved.