ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ LIVE ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ KREATOR

Οι Γερμανοί βετεράνοι KREATOR θα κυκλοφορήσουν ένα νέο live album, το "London Apocalypticon - Live At The Roundhouse", στις 14 Φεβρουαρίου του 2020 μέσω της Nuclear Blast. Η προσπάθεια καταγράφηκε επαγγελματικά στις 16 Δεκεμβρίου 2018 στο Roundhouse του Λονδίνου, στην Αγγλία.

Η συναυλία του Λονδίνου έκλεισε την ευρωπαϊκή περιοδεία των KREATOR με τους DIMMU BORGIR. Επίσης, εμφανίστηκαν οι HATEBREED και BLOODBATH.

Ο Mille Petrozza, ο frontman των KREATOR, δηλώνει: "Καλώς ορίσατε στο "London Apocalypticon”. Αυτό είναι το αποκορύφωμα ενός μακροχρόνιου και επικού κύκλου περιοδείας για την υποστήριξη του “Gods Of Violence” - πάνω από 150 συναυλίες, πέντε ηπείρους και πολλές εκπληκτικές αναμνήσεις! Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μοιραστήκατε μαζί μας αυτό το εκπληκτικό κομμάτι της ιστορίας των KREATOR, και σας επιστρέφουμε τρεις επαγγελματικά σκηνοθετημένες εμφανίσεις, καθώς και επαγγελματικά μιξαρισμένο ήχο. Όλα έχουν επιμεληθεί σχολαστικά για να σας δώσουν την καλύτερη KREATOR ζωντανή ηχογράφηση. Μπορείτε να το ζήσετε και πάλι αυτό από κοντά, φέτος την άνοιξη όταν ξεκινήσουμε την περιοδεία “State Of Unrest” με τους LAMB OF GOD και POWER TRIP”.

kreatorlondonapoc_0.jpg

Για να σηματοδοτήσουν την ευκαιρία, οι KREATOR έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο single από το νέο live άλμπουμ, καταγράφοντας τη διάθεση και το πνεύμα της συναυλίας. Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Η προεργασία για το "London Apocalypticon - Live At The Roundhouse" ξεκινά στις 13 Δεκεμβρίου.

KREATOR έπαιξαν τo πρώτo τους live με τον νέο μπασίστα, Frédéric Leclercq, στις 5 Οκτωβρίου στο Σαντιάγκο της Χιλής. Πριν τους KREATOR, ο Leclercq ήταν με τους DRAGONFORCE, στους οποίους έμεινε από 2005 μέχρι τον περασμένο Αύγουστο.

Τέλος να πούμε πως οι KREATOR κυκλοφόρησαν το πιο πρόσφατο άλμπουμ τoυς, "Gods Of Violence", στις αρχές του 2017.

Γιώργος ”Dreams are destroyed so easily” Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.