ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ WOLF, ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Οι Wolf από την Σουηδία, είναι μπάντα που παίζει Heavy Metal μέχρι και Speed.

Έκαναν ντεπούτο το 1999 με το ομώνυμο LP το οποίο το άθλιο εξώφυλλο του στην ουσία σαμποτάρισε ότι καλό είχε να δείξει η μπάντα συνθετικά.

Και εδώ είναι η περίπτωση του πόσο σημαντική είναι εικόνα ακόμα και όταν πρόκειται για μία υπόθεση που αφορά το ακουστικό και όχι την εικόνα.

Αν κάποιος δεν είχε ακούσει τους Wolf τότε, και βασίζονταν στο εξώφυλλο του πρώτου τους άλμπουμ, δε θα τους άκουγε ποτέ.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το δεύτερο LP με τίτλο Black Wings το 2002, με σαφώς καλύτερο περιτύλιγμα (εξώφυλλο) και εξίσου πολύ καλά στοιχεία στην ουσία της κυκλοφορίας που ήταν η μουσική.

2004 οι Σουηδοί κυκλοφορούν το Evil Star και αυτό αξιοπρεπέστατο άλμπουμ, γενικώς οι Wolf είχαν και έχουν μια σταθερή πορεία σε καλό επίπεδο στις κυκλοφορίες τους.

The Black Flame ήταν το τέταρτο LP τους που κυκλοφόρησαν το 2006.

Ακολούθησε το Ravenous το 2009, το Legions Of Bastards το 2011, το Devil Seed το 2014, και την Παρασκευή 13/3 πρόκειται να κυκλοφορήσει το Feeding The Machine που θα είναι το όγδοο LP των Σουηδών.

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του όγδοου άλμπουμ η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα ένα ακόμα δείγμα από το Feeding The Machine.

Copyright 2024. All Right Reserved.