ΟΙ AVENGED SEVENFOLD ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ GRAMMY ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Οι AVENGED SEVENFOLD δεν θα παρευρεθούν στα φετινά Grammy Awards σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο που η διοργάνωση αντιμετωπίζει το rock και heavy metal είδος. Οι AVENGED SEVENFOLD είναι προτεινόμενοι για Grammy στην κατηγορία "Best Rock Song" για το "The Stage". Είναι η πρώτη υποψηφιότητα του συγκροτήματος και μάλιστα στην ίδια κατηγορία με τους METALLICA για το "Atlas, Rise!", τους K.FLAY "Blood In The Cut", τους NOTHING MORE "Go To War" και τους FOO FIGHTERS "Run".

Απαντώντας σε ερώτηση φίλου του συγκροτήματος στο Twitter για το πως νιώθουν για την υποψηφιότητά τους τα μέλη των AVENGED SEVENFOLD απάντησαν: "Νιώθουμε τιμή. Δυστυχώς έχουν βγάλει την κατηγορία 'Best Rock Song' από την τηλεοπτική μετάδοση οπότε δεν θα παρευρεθούμε. Ίσως την επόμενη φορά.

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο παρελθόν ο M. Shadows θεωρεί ότι είναι άδικος ο τρόπος που προβάλουν τη μουσική οι διοργανωτές των Grammy.

Όπως εξηγεί παρόλο που το είδος είναι παρών σε όλες τις χώρες του κόσμου και υπάρχει σχετική κατηγορία στα βραβεία τόσο οι υποψηφιότητες όσο και η απονομή δεν αποτελούν μέρος της τηλεοπτικής μετάδοσης των βραβείων με αποτέλεσμα να μην προβάλλεται στο ευρύ κοινό. Ο ίδιος εκτιμά ότι ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο γίνεται μια ανεπαρκής παρουσίαση του metal υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει σημασία αν είναι Underground γιατί πρόκειται για ένα από τα πιο υγιή και δημιουργικά είδη μουσικής.

Δηλώνει ότι χαίρεται και μόνο που είναι υποψήφιος στη Rock κατηγορία που προβάλλεται τηλεοπτικά καθώς και μόνο η αναφορά είναι σημαντική για την προβολή του συγκροτήματος ωστόσο δεν παύει να θεωρεί άδικο τον αποκλεισμό του metal από την τηλεοπτική μετάδοση.

Copyright 2024. All Right Reserved.