Ο ANGELRIPPER ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ SODOM ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΚΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ BERNEMANN

O Thomas "Angelripper" των Sodom απέλυσε τον ντράμερ Markus "Makka" Freiwald και τον κιθαρίστα Bernd "Bernemann" Kost!!!!!

Όπως αναφέρει ο Tom Angelripper: "Μετά από πολύ σκέψη και προβληματισμό, αποφάσισα αυτό το δύσκολο βήμα που θα ανοίξει τον δρόμο σε νέες προκλήσεις. Οι Sodom δεσμεύονταν από την παρουσία και το πάθος όλων των εμπλεκομένων. Ο Makka ήταν μέλος της μπάντας 8 χρόνια περίπου, Ο Bernemann περισσότερο από μία 20ετία. Για να αποφύγουμε μία πιθανή ρουτίνα που θα επηρέαζε την εξέλιξη του συγκροτήματος και την συνέχεια της δημιουργικής πορείας, θα ήθελα να ξεκινήσω ξανά με φρέσκους και «πεινασμένους» μουσικούς. Την ίδια στιγμή, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Bernemann και τον Makka για τα πολλά πετυχημένα χρόνια, στα οποία πραγματοποιήσαμε φανταστικές ζωντανές εμφανίσεις και κυκλοφορήσαμε μια σειρά από δυνατά άλμπουμ"

Παρά τις εξελίξεις, όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες των Sodom τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθούν όπως ανακοινώθηκαν. Ο Tom πρόκειται να παρουσιάσει τα νέα μέλη στο Full Metal Mountain festival. Το ερώτημα είναι ένα οι Sodom θα παραμείνουν τρίο ή θα προστεθεί επί πλέον μουσικός στην σύνθεση της μπάντας

Ο Angelripper εξηγεί:
"Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, είμαι ανοικτός σε όλες τις επιλογές, θα βάλω τώρα τους νέους πυλώνες της μπάντας και θα αναζητήσω νέους μουσικούς, αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι οι Sodom θα γίνουν ακόμα πιο ισχυροί!"

Sodom tour dates:
Apr. 7 - AT - Kärnten - Full Metal Mountain
Jun. 21-23 - FI - Kauhajoki – Nummirock
Jun. 23 - DK - Copenhagen – Copenhell
Jul. 4-7 - DE - Ballenstedt - Rock Harz Open Air
Jul. 14 - SE - Gävle - Gefle Metal
Aug. 18 - AT - Graz - Metal On The Hill
Aug. 25 - DE - Cham - Mosh Club Open Air
Aug. 31 - DE - Hamburg – Weltturbojugendtage
Oct. 6 - DE - Lichtenfels - Way Of Darkness

Copyright 2024. All Right Reserved.