Ο ROWAN ROBERTSON ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ DIO ΥΛΙΚΟ

Ο πρώην κιθαρίστας των DIO, Rowan Robertson δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να κυκλοφορήσει κομμάτια τα οποία είχαν γραφτεί κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων του δίσκου Lock Up The Wolves του 1990 και τα οποία δεν συμπεριλήφθηκαν τελικά στον δίσκο.

Ο Robertson, ο οποίος έγινε μέλος της μπάντας του Ronnie James Dio σε ηλικία μόλις 17 χρονών, ρωτήθηκε από τον Jimmy Kay του Metal Voice τον προηγούμενο μήνα στη διάρκεια του ΝΑΜΜ 2018 αν θα τον ενδιέφερε να κάνει διαθέσιμα τα τραγούδια αυτά στους οπαδούς του Ronnie James Dio. Όπως δήλωσε σχετικά: «Υπάρχουν δύο κομμάτια τα οποία ηχογραφήθηκαν σε ένα φορητό κασετόφωνο στη διάρκεια μιας πρόβας. Πραγματικά θα ήθελα να πάρω άδεια από το management γιατί δεν θέλω προβλήματα. Θα ήθελα πολύ να βγούν προς τα έξω αλλά νομίζω ότι από τη στιγμή που ο Ronnie δεν είναι πλέον μαζί μας δεν μπορεί να πεί “Μην το παίξεις σε κανέναν αυτό”. Καταλαβαίνεις τι εννοώ;»

Σε μια παλιότερη συνέντευξή του το 2015, ο Robertson είχε πει ότι είχε παίξει τα 2 κομμάτια, που τιτλοφορούνται Hell Wouldn’t Take Her και  The River Between Us, στην χήρα και manager του Dio, Wendy Dio, η οποία θεώρησε ότι η ποιότητά τους δεν ήταν αρκετά καλή ώστε να κυκλοφορήσουν. Ο Robertson ρωτήθηκε επίσης σχετικά με την γνώμη του για την περιοδεία Dio Returns, στην οποία εμφανίζεται ένα ολόγραμμα του Ronnie James Dio μαζί με πρώην μέλη της μπάντας του. Η απάντησή του: «Νομίζω ότι είναι υπέροχο. Νομίζω ότι κρατάει ζωντανή την μνήμη του και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Νομίζω ότι είναι υπέροχο.»

 

Copyright 2024. All Right Reserved.