ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ MORGOTH

Οι Morgoth ανακοίνωσαν ότι εξαιτίας οργανωτικών αλλά και προσωπικών θεμάτων, η λειτουργία της μπάντας θα ανασταλεί επ’αόριστον, τόσο όσον αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις όσο και μια πιθανή κυκλοφορία ενός νέου δίσκου. Η τελευταία ζωντανή εμφάνιση των Γερμανών death metal βετεράνων θα γίνει στις 8 Ιουνίου στο Chronical Moshers Open Air στην Γερμανία.

Τα μέλη της μπάντας εξήγησαν ότι έφτασαν σε αυτή την απόφαση μετά από  προσεκτική σκέψη και έστω και αν αυτό δεν σημαίνει ότι η μπάντα θα πάψει οριστικά να υπάρχει, προς το παρόν όλες η δραστηριότητές της παγώνουν.

Ο κιθαρίστας Sebastian Swart εξήγησε: «Εδώ και κάποιο καιρό, είναι δύσκολο για εμάς να λειτουργήσουμε με την ευελιξία που απαιτείται για μια μπάντα. Ο κύριος λόγος είναι ότι όλοι μας ζούμε σκορπισμένοι σε όλη την Γερμανία. Οι προσωπικοί μου λόγοι είναι ότι υποφέρω από σοβαρά και πολλαπλά προβλήματα ακοής και επιπλέον πρόκειται να μετακομίσω στο εξωτερικό λόγω δουλειάς».

Ο έτερος κιθαρίστας Harry Busse είπε επίσης: «Αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για εμάς αλλά σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητο να γίνει αυτό. Πίσω στο 2011 που επανασυνδεθήκαμε, η αρχική ιδέα ήταν να κάνουμε μερικές συναυλίες για να γιορτάσουμε την 20η επέτειο του Cursed. Το γεγονός ότι συνεχίσαμε για άλλα 7 χρόνια και κυκλοφορήσαμε έναν νέο δίσκο, το Ungod, δεν ήταν κάτι που περιμέναμε να συμβεί τότε. Πραγματικά απολαύσαμε όλον αυτό τον χρόνο και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας, την Century Media Records και το management μας, Clandestine Music, για την υποστήριξη που λάβαμε όλα αυτά τα χρόνια».

MORGOTH Line-Up:
Karsten “Jagger” Jäger – Vocals
Harry Busse – Lead & Rhythm Guitars
Sebastian Swart – Rhythm Guitars
Sotirios Kelekidis – Bass
Marc Reign – Drums

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ:

Resurrection Absurd EP (1989)
Eternal Fall EP (1990)
Cursed (1991)
Odium (1993)
Feel Sorry For The Fanatic (1996)
1987 - 1997 The Best Of Morgoth Compilation (2005)
Cursed To Live (2012)
God Is Evil Single (2014)
Ungod (2015)

Copyright 2024. All Right Reserved.