ΤΡΙΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟ WINGS OF RAGE ΤΩΝ RAGE

Οι Rage έδωσαν στην δημοσιότητα το τρίτο νέο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ Wings Of Rage, που θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου.

Οι βετεράνοι Γερμανοί heavy/power metallers Rage έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα ένα νέο κομμάτι μέσα από τον επερχόμενο δίσκο τους με τίτλο Wings Of Rage, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 10/1 μέσω της Steamhammer/SPV. Το κομμάτι είναι το True και πιο κάτω μπορείτε να δείτε και το videoclip που δημιούργησε η μπάντα για το κομμάτι αυτό.

Το Wings Of Rage θα είναι το album Νο22 για την μπάντα και θα είναι η τέταρτη κυκλοφορία (αν υπολογίσουμε και το My Way EP του 2016) για την παρούσα σύνθεση των Rage, στην οποία τον ηγέτη και βασικό συνθέτη Peter “Peavy” Wagner (φωνητικά, μπάσο) πλαισιώνουν οι Vasilis Maniatopoulos (τύμπανα) και Marcos Rodriguez (κιθάρα). Ο δίσκος φιλοδοξεί να καλύψει όλες τις προτιμήσεις των φίλων της μπάντας καθώς θα αποτελεί ένα είδους ταξίδι στον ποικιλόμορφο ήχο των Rage, από τις speed metal απαρχές τους ως τα πιο πρόσφατα progressive στοιχεία τους.

Η μπάντα θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο την Ευρωπαϊκή της περιοδεία για τη υποστήριξη του δίσκου ο οποίος θα κυκλοφορήσει σε διάφορα formats, τόσο σε φυσική όσο και σε ψηφιακή μορφή. Για προπαραγγελίες του δίσκου μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Το tracklisting του Wings Of Rage:

True
Let Them Rest in Peace
Chasing The Twilight Zone
Tomorrow
Wings Of Rage
Shadow Over Deadland (The Twilight Transition)
A Nameless Grave
Don't Let Me Down
Shine A Light
HTTS 2.0
Blame It on The Truth
For Those Who Wish To Die

ragewingscd1019.jpg

Copyright 2020. All Right Reserved.