CAULDRON: TO ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ NEW GODS

Οι Καναδοί Cauldron έδωσαν στην δημοσιότητα το Letting Go, το πρώτο single μέσα από τον νέο τους δίσκο ο οποίος θα ονομάζεται New Gods και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου από την The End Records στην Βόρεια Αμερική και την Dissonance Productions στην Ευρώπη. Το κομμάτι μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

Ο τραγουδιστής/μπασίστας της μπάντας, Jason Decay είπε σχετικά με το κομμάτι: «Το Letting Go είναι ένα από τα πρώτα κομμάτια που δημιουργήθηκαν για τον νέο δίσκο. Πραγματικά βρήκαμε ακαταμάχητη την μελωδία σε αυτό το κομμάτι και νομίζω παρόλα αυτά ακούγεται πολύ Cauldron».

Ο διάδοχος του πολύ καλού In Ruin του 2016 δημιουργήθηκε από την ίδια τριάδα των Jason Decay (μπάσο, φωνητικά), Ian Chains (κιθάρα) και Myles Deck (τύμπανα), μαζί με τον παραγωγό Chris Stringer, στο Union Sound studio στο Toronto.

Μιλώντας για το New Gods, ο Jason Decay είπε: «Πάντοτε δίναμε προτεραιότητα στο γράψιμο καλών κομματιών. Εγώ προσωπικά ένιωθα πάντα πιο άνετα με την ιδιότητα του δημιουργού παρά του μουσικού γενικότερα και για πρώτη φορά νομίζω ότι έχουμε βρεί την παραγωγή που ταιριάζει στα κομμάτια μας. Είμαι πολύ περήφανος για το γράψιμο, την εκτέλεση και την παραγωγή αυτού του δίσκου και οπωσδήποτε νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση από όσο ποτέ τελειώνοντας έναν δίσκο μας. Είναι σκοτεινός, είναι βαρύς και έχει μια πολύ μελωδική AOR αίσθηση. Το πιο σημαντικό, μέσα σε όλα ακούγεται ακόμα πολύ Cauldron. Είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει το ίδιο αν όχι περισσότερο σε όσους άρεσε το In Ruin».

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του δίσκου, οι Cauldron θα παίξουν τον Σεπτέμβριο μερικά shows στις Η.Π.Α., έχοντας μαζί σαν support τους Barrow Wight, ενώ στις 15 Σεπτεμβρίου η μπάντα θα γιορτάσει την κυκλοφορία του New Gods σε ένα ειδικό show στην πατρίδα τους, το Toronto, στο Junction City Music Hall.

cauldronnewgodscd.jpg
Copyright 2024. All Right Reserved.