CLOVEN HOOF: NEOΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “AGE OF STEEL”

Όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος ο Lee Payne, o μπασίστας των μεγάλων Cloven Hoof, έχει μόλις ολοκληρώσει το νέο δίσκο των Cloven Hoof που θα ονομάζεται “Age of Steel”. To νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από την Pure Steel Records, και θα είναι ο διάδοχος "Who Mourns for the Morning Star?" του 2017.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε και στη συνέντευξη (που έγινε με αφορμή το ντεμπούτο των East of Lyra - το progressive rock project του Lee Payne), o αρχηγός των Cloven Hoof είναι πολύ περήφανος για το "Who Mourns for the Morning Star?", και δε θέλει να κάνει πισωγυρίσματα και να ξαναπαίξει στο στυλ των Cloven Hoof των 80's. Μάλιστα λέει ότι ο Russ North δεν πρόκειται να επιστρέψει στη μπάντα και του εύχεται να ξεμπερδέψει με τα προβλήματα που έχει με το αλκοόλ. Πολύ τίμιος μουσικός ο Lee Payne. Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη στο section των συνεντεύξεων.

Αναμείνατε λοιπόν για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άλμπουμ των Cloven Hoof, και έως τότε ας απολαύσουμε μια από τις νέες εξαιρετικές στιγμές του ιστορικού αυτού συγκροτήματος.

Copyright 2024. All Right Reserved.