DAVE MUSTAINE: ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ

Megadeth - Live at Hammersmith Odeon 1992 (Full Concert) [HD]

Mετά τα πρώτα αισιόδοξα στάδια αποθεραπείας του καρκίνου, ο Dave Mustaine, μίλησε σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο “Rolling Stone” και είπε ότι οι Megadeth θα κυκλοφορήσoυν τουλάχιστον δύο νέα τραγούδια τον Ιανουάριο πριν από τη νέα τεράστια ευρωπαϊκή τους περιοδεία.

Dave Mustaine: "Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να φτάσουμε στο στούντιο και να το πολιορκήσουμε. Απλά πρέπει να πάρουμε τον Dirk Verbeuren (τύμπανα) για να παίξουμε τα τραγούδια μία ή δύο φορές και τότε εξαρτάται από μένα και τον David (Ellefson) και τον Kiko (Loureiro) για να τα τελειώσουμε".

Ο Dave Mustaine αποκάλυψε επίσης θα ήθελε να γράψουν ένα τραγούδι όπως το ''Beth'' των KISS. “Ναι, πρέπει να γράψουμε ένα τραγούδι όπως το «Beth», όπου είναι μια μπαλάντα και απλά το τραγουδάς. Νομίζω ότι πρέπει να γράψουμε ένα τραγούδι για το τι σημαίνει σαν να είναι κάποιος μαζί μου στους Megadeth. Θα προσπαθήσω να το δουλέψω τώρα για αυτόν το δίσκο, αλλά αν δεν γίνει, θα το πάμε στον επόμενο."

 

Εμείς ευχόμαστε στον Dave να αναρρώσει με το καλό, και όλα τα άλλα έρχονται.

 

Δείτε παρακάτω το “Beth” από τους KISS και προσπαθείστε να το φανταστείτε από τους Megadeth! Καθώς επίσης και μιά θρυλική live εμφάνιση των Megadeth.

Γιώργος ”Countdown to Extinction” Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.