DEMONS & WIZARDS: NEO ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020

Η Century Media Records και οι DEMONS & WIZARDS, ανακοίνωσαν την 21η Φεβρουαρίου 2020 ως την παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους studio άλμπουμ, που θα λέγεται “III”.

Ο Jon Schaffer δηλώνει: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα κυκλοφορήσω ένα άλμπουμ D&W μετά από όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω σαν να έχουμε βάλει μαζί κάτι ιδιαίτερο και ανυπομονώ να ακούσω τι σκέφτονται οι οπαδοί. Είμαι περήφανος για αυτό το άλμπουμ. Είναι σίγουρα ένα ταξίδι επικών διαστάσεων".

Ο Hansi Kürsch προσθέτει: "Το 2019 είναι ένα εξαιρετικά συναρπαστικό έτος για τους DEMONS & WIZARDS. Έχουμε πετύχει πολλά. Αυτό το τρίτο άλμπουμ θα είναι η κορυφή της καριέρας μας σίγουρα. Θυμηθείτε τα λόγια μου, θα λατρέψετε αυτό το άλμπουμ!"

Οι DEMONS & WIZARDS ήταν, και είναι, η ένωση του Jon Schaffer (Iced Earth) και του Hansi Kürsch (Blind Guardian) που είναι φίλοι για σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Οι DEMONS & WIZARDS ενσαρκώνουν μουσικά και τα δύο στυλ των παραπάνω συγκροτημάτων, και έχουν κυκλοφορήσει τα “Demons & Wizards” και “Touched By The Crimson King”. Και τα δύο άλμπουμ επανεκδόθηκαν το 2019, λόγω και της επιστροφής του συγκροτήματος. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, οι DEMONS & WIZARDS πραγματοποίησαν περιοδεία στη Βόρεια Αμερική και σε φημισμένα φεστιβάλ όπως τα Wacken Open Air, Hellfest, Swedish Rock, GMM, Βαρκελώνη Rock Fest, Copenhell, Ροκ Χανιά (GR), Metaldays και έπαιξαν σε συναυλίες στη Μόσχα, στο Λονδίνο και πολλά άλλα μέρη.

demonsandwizardsiii_0.jpg

Demons & Wizards Track Listing

01. "Diabolic"
02. "Invincible"
03. "Wolves In Winter"
04. "Final Warning"
05. "Timeless Spirit"
06. "Dark Side Of Her Majesty"
07. "Midas Disease"
08. "New Dawn"
09. "Universal Truth"
10. "Split"
11. "Children Of Cain 

Εν αναμονή του νέου δίσκου, οι οπαδοί τους ας απολαύσουν ένα live κομμάτι από το Wacken

Copyright 2024. All Right Reserved.