DREAM THEATER: ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ “AT WIT’S END”

DREAM THEATER, κυκλοφόρησαν το επίσημο μουσικό βίντεο για το τραγούδι "At Wit's End", ένα από τα κομμάτια του νέου τους άλμπουμ, "Distance Over Time", που χαρακτηρίζεται από την εξαίσια κιθαριστική δουλειά του μεγάλου John Petrucci.

Το "Distance Over Time" κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2019, και είναι το πρώτο τους με την InsideOut Music. Το εξώφυλλο δημιουργήθηκε από τον Hugh Syme (γνωστό από τις δουλειές με τους RUSH, IRON MAIDEN, και άλλους). Η παραγωγή έγινε από τον John Petrucci.

John Petrucci: «Όταν ακούω το άλμπουμ, μπορώ να θυμηθώ ξεκάθαρα κάθε στιγμή της διαδικασίας εγγραφής, όπως το που βρισκόμουν στο δωμάτιο, αυτό που μας ενέπνευσε εκείνη τη στιγμή, και το νόημα πίσω από κάθε τραγούδι. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε τον καλύτερο DREAM THEATER δίσκο που κάναμε ποτέ, ώστε οι ακροατές να μπορούν να περιπλανηθούν στη μουσική. Ήθελα αυτή η ηχογράφηση να αντικατοπτρίζει πραγματικά το πνεύμα, τη χαρά και το πάθος που είχαμε στην παραγωγή του άλμπουμ, και οι ακροατές να αντιληφθούν την ακατέργαστη ενέργεια που η μπάντα έπιασε στο στούντιο.».

Τον Ιούνιο του 2018, οι DREAM THEATER βρήκαν μια ιδιωτική περιοχή στην όχθη της Νέας Υόρκης για να αρχίσουν να γράφουν τον νέο δίσκο. Μετά από μια έντονη και εξαιρετικά παραγωγική περίοδο ομαδικών συναντήσεων και συγγραφής, και θέλοντας να διατηρήσουν τη μαγεία που κατακτήθηκε σε αυτή την εντυπωσιακή τοποθεσία, αποφάσισαν να ηχογραφήσουν το άλμπουμ στην ίδια αίθουσα που είχαν όλοι μαζί εξ’αρχής συναντηθεί για να καταγράψουν τις ιδέες τους. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή από τραγούδια που προβάλλουν τις πρώτες ρίζες του συγκροτήματος ενώ εξερευνούν και νέες μουσικές περιοχές.

James LaBrie: "Το να είμαστε όλοι μαζί συνέχεια, καθιστούσε όλη τη διαδικάσια μια πολύ βαθιά εμπειρία, και νομίζω ότι τα τραγούδια αντικατοπτρίζουν αυτήν την ενέργεια. Ήταν πολύ διασκεδαστικό να έχουμε ένα τόσο ισχυρό δέσιμο σε αυτό το σημείο της σταδιοδρομίας μας".

Δείτε παρακάτω το νέο βίντεο της μπάντας.

Γιώργος ”There's nowhere to set my aim so I'm everywhere” Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.