JUDAS PRIEST ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ

Σε συνέντευξη του στο Rolling Stone ο Rob Halford μίλησε για τα σχέδια των Judas Priest για την περιοδεία που αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη/καλοκαίρι του 2020 με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την δημιουργία του συγκροτήματος.

Εργαζόμαστε πυρετωδώς τις τελευταίες εβδομάδες με τους σχεδιαστές της σκηνής για να πετύχουμε κάτι πολύ, πολύ ξεχωριστό.
Θα ψάξουμε βαθιά στον κατάλογο μας για να βρούμε τραγούδια που δεν έχουμε παίξει ποτέ πριν στο παρελθόν και θα τα συμπεριλάβουμε στην ιστορία των Priest και στην επέτειο των 50 χρόνων.

Η περιοδεία για την 50η επέτειο της μπάντας ξεκινάει το επόμενο έτος και θα είναι ιδιαίτερη με μεγάλες εκπλήξεις, θα είναι μία γιορτή για τους Judas Priest και το Βρετανικό Heavy Metal.

O μπασίστας Ian Hill δήλωσε πρόσφατα στο Austin Chronicle σχετικά με τα σχέδια των Priest για τα 50 χρόνια της μπάντας.
Τυπικά τα 50 χρόνια της μπάντας ήταν φέτος, αλλά δεν είχαμε ακόμα ονομαστεί ως Judas Priest μέχρι το 1970, έτσι η επέτειος θα είναι το 2020. Υπάρχουν κάποιες ιδέες που βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο, εκτός από το γεγονός της περιοδείας για 50 χρόνια των Judas Priest.

 O Hill ο οποίος είναι ο μοναδικός πλέον από την αρχική σύνθεση του συγκροτήματος ρωτήθηκε αν αισθάνεται σαν o τελευταίος που στέκεται ακόμα στην μπάντα.

Όχι πραγματικά, μόνο όταν το αναφέρουν άλλοι, θέλω να πω ότι ο Rob, προφανώς και ο Glenn εξακολουθούν να μετράνε, ακόμα και αν ο Glenn δεν συμμετέχει πλέον στα συναυλιακά δρώμενα, είναι σα να είναι πάντα μαζί μας…
Ο Scott Travis φυσικά είναι μέλος της μπάντας από το 1989, ακόμη και ο Richie Faulker αυτή είναι η ένατη χρονιά του στην μπάντα, οπότε ενσωματώνεται στο συγκρότημα…
Δεν αισθάνομαι λοιπόν σαν ο τελευταίος που στηρίζεται στις πλάτες του η μπάντα.

Ο Halford έγινε μέλος των Judas Priest το 1973, στις αρχές της δεκαετίας του 90 εγκατέλειψε το συγκρότημα με σκοπό να δημιουργήσει την δική του μπάντα.
Επέστρεψε το 2003.

Το ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας K.K. Downing διέκοψε την συνεργασία του με την μπάντα το 2011 και αντικαταστάθηκε από τον Faulkner.

Ένα μήνα πριν την έναρξη της περιοδείας του Firepower ο Tipton αποχώρησε εξαιτίας της επιδείνωσης της νόσου του πάρκινσον η οποία του είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά πριν από 5 χρόνια (αλλά είχε παρουσιάσει σημάδια τουλάχιστο μία δεκαετία νωρίτερα).

Την θέση του Tipton ανέλαβε για ο παραγωγός του Firepower Andy Sneap.

O Downing σε συνέντευξη του τον Οκτώβριο του 2018 είχε δηλώσει ότι τα εν ζωή πρώην μέλη των Priest μαζί με τα τρέχοντα θα πρέπει να συμμετάσχουν στην επετειακή περιοδεία της μπάντας για τα 50 χρόνια.

Copyright 2024. All Right Reserved.