METALLICA : ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ 59Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ GRAMMY

Metallica: Halo On Fire (Live - Seoul, South Korea - 2017)

Το είδος της Metal συχνά δεν βρίσκει χώρο στην τηλεοπτική κάλυψη των Grammy Awards οπότε η ανακοίνωση των Metallica ότι κλήθηκαν να εμφανιστούν ζωντανά στην 59η τελετή είναι σίγουρα ευχάριστο! Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 8PM ET και θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBS.

 

Οι Metallica έκαναν την συγκεκριμένη ανακοίνωση ανεβάζοντας στη σελίδα τους: “Κατ’ αρχήν ήταν μεγάλη τιμή να είμαστε προτεινόμενοι αλλά τώρα και αυτό;?!!? Είμαστε κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένοι που μας κάλεσαν να εμφανιστούμε στην 59η ετήσια τελετή των Grammy Awards την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017. Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που είχαμε την τύχη να συμμετέχουμε στα βραβεία μαζί με τον παγκοσμίου φήμης κινέζο πιανίστα Lang Lang και είναι μεγάλη μας χαρά που μας ζητήθηκε ξανά.”

 

Πρόσθεσαν, “Έχουμε προγραμματίσει κάτι πολύ πρωτότυπο για την βραδιά της τελετής οπότε φροντίστε να συντονιστείτε στο CBS-TV… και τσεκάρετε τις ώρες μετάδοσης με τις διαφορές της ώρας.”

 

Οι Metallica είναι συνυποψήφιοι για Grammy στην κατηγορία καλύτερο ροκ τραγούδι μαζί με τους David Bowie, Radiohead, Twenty One Pilots και Highly Suspect.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το “Halo of Fire” από την συναυλία στη Σεούλ τραβηγμένη από επαγγελματική κάμερα 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.