METALLICA ΣΕ LIVE STREAM Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ‘WORLDWIRED’

Λίγο μετά την κυκλφοροία του πιο πρόσφατου άλμπουμ των Metallica Hardwired… To Self-Destruct περσι, οι fans υποψιάστηκαν ότι θα έκαναν μια περιοδεία στα στάδια της Βόρειας Αμερικής σε υποστήριξη της κυκλοφορίας. Πράγματι εδώ και κάποιους μήνες έχουν οργώσει τα στάδια προκαλώντας ένα τεράστιο κύμα ενθουσιασμού από όπου και αν πέρασαν. 

Για το τέλος όμως φύλαξαν το καλύτερο όχι μόνο για τους Fans που θα είναι στο Commonwealth Stadium, Edmonton,Alberta, Canada αλλά παντού! Ο λόγος ότι θα μεταδοθεί η συναυλία τους σε live streaming! Μπείτε στο webcast website και στο κανάλι τους στο YouTube channel. Η ώρα είναι 8:45PM Mountain Time (10:45PM ET / 9:45PM CT / 7:45PM PT).

Μαζί τους οι Avenged Sevenfold και Gojira. 

Δείτε εδώ το Carpool Karaoke: The Series — Billy Eichner and Metallica — Apple Music

 

Copyright 2017. All Right Reserved.