MYLES KENNEDY: ΝΕΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ YEAR OF THE TIGER

Ο Myle Kennedy έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο κομμάτι μέσα από τον επερχόμενο solo δίσκο του Year Of The Tiger. Πρόκειται για το Love Can Only Heal το οποίο μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω. Το Year Of The Tiger είναι η πρώτη solo προσπάθεια του τραγουδιστή των Alter Bridge η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου μέσω της Napalm Records. Την παραγωγή του δίσκου επιμελήθηκε ο Michael ElvisBaskette, γνωστός και από την πολύχρονη συνεργασία του με τους Alter Bridge.

Στο Year Of The Tiger ο Kennedy μουσικά στοιχεία και επιρροές που δεν είχε εξερευνήσει έως τώρα, με την αγάπη του για τα blues και την ακουστική μουσική να είναι ευδιάκριτη και στα 12 κομμάτια του δίσκου ο οποίος είναι εμπνευσμένος από την απώλεια του πατέρα του σε παιδική ηλικία.

Το πλήρες tracklisting του Year of The Tiger:

01. Year Of The Tiger

02. The Great Beyond

03. Blind Faith

04. Devil On The Wall

05. Ghost of Shangri La

06. Turning Stones

07. Haunted By Design

08. Mother

09. Nothing But A Name

10. Love Can Only Heal

11. Songbird

12. One Fine Day

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Myles Kennedy περιέγραψε τον δίσκο σαν «πιθανόν το κοντινότερο πράγμα σε έναν concept δίσκο που έχω γράψει. Εννοώ, αφορά την ίδια ιστορία σε όλο τον δίσκο. Βασικά λέει μια ιστορία από την αρχή ως το τέλος και καταγράφει τον θάνατο του πατέρα μου όταν ήμουν παιδί και όσα έγιναν μετά από αυτό, με την μητέρα μου, τον αδερφό μου και εμένα, αυτή την ιστορία λέει. Οπότε, είναι ένας concept δίσκος από την αρχή ως το τέλος».

Copyright 2024. All Right Reserved.