MYLES KENNEDY: LYRIC VIDEO ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ SOLO ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ

Ο Myles Kennedy, τραγουδιστής των Alter Bridge, κυκλοφόρησε ένα lyric video για το τραγούδι Haunted By Design μέσα από τον επερχόμενο solo δίσκο του με τίτλο Year Of The Tiger που θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου μέσω της Napalm Records, σε παραγωγή του εδώ και πολλά χρόνια παραγωγού των Alter Bridge Michael “Elvis” Baskette. Προπαραγγελίες για τον πολυαναμενόμενο δίσκο του καλλιτέχνη μπορούν να γίνουν εδώ.

Το Year Of The Tiger σηματοδοτεί την πρώτη solo προσπάθεια του τραγουδιστή, ο οποίος εδώ ασπάζεται στοιχεία και επιρροές που δεν είχε εξερευνήσει στην έως τώρα καριέρα του. Η εκτίμησή του για τα blues και την ακουστική μουσική είναι φανερή και στα 12 κομμάτια του concept δίσκου ο οποίος είναι εμπνευσμένος από την απώλεια του πατέρα του όταν ήταν ακόμα παιδί.

Ο πολυοργανίστας Kennedy, πέρα από την κιθάρα έπαιξε εδώ και μαντολίνο, μπάντζο και μπάσο, με την αλλαγή αυτή να βοηθάει στην δημιουργία ενός νέου ηχητικού τοπίου, που σηματοδοτεί μια διαφοροποίηση από τον δυναμικό ηλεκτρικό ήχο με τον οποίο σχετιζόταν μέχρι τώρα. Το Year Of The Tiger είναι μια προσωπική ιστορία μέσα από ένα νέο πλαίσιο για έναν καλλιτέχνη ο οποίος δείχνει έτοιμος να ρισκάρει και είναι επίσης μια ιστορία που χρειάστηκε δεκαετίες για να βρεθεί το θάρρος να ειπωθεί.

Tracklisting:

01. Year Of The Tiger

02. The Great Beyond

03. Blind Faith

04. Devil On The Wall

05. Ghost of Shangri La

06. Turning Stones

07. Haunted By Design

08. Mother

09. Nothing But A Name

10. Love Can Only Heal

11. Songbird

12. One Fine Day

 

Copyright 2024. All Right Reserved.