NICKO MCBRAIN : “ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ”

Ο ντράμερ των Iron Maiden Nicko McBrain μίλησε για το μέλλον του συγκροτήματος στο Kaaos TV  

Πως βλέπεις το μέλλον των Iron Maiden?

 

“Λοιπόν, πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτή την περιοδεία. [Γέλια] Έχουμε πολύ ζωή ακόμη μέσα μας. Δεν έχει γίνει, ή τουλάχιστον δεν θυμάμαι να έχει γίνει ποτέ συζήτηση για το αν θέλουμε να συνεχίσουμε.

“Εγώ πάντα το έκανα ξεκάθαρο στο Steve [Harris] και τους υπόλοιπους ότι αν δεν μπορώ να οδηγώ τη μπάντα από άποψης φυσικής κατάστασης τότε θα παραιτηθώ. Μην με παρεξηγήσεις δεν λέω ότι παραιοτύμαι. Απλά αυτό που λέω είναι ότι είναι σημαντικό η μπάντα να προχωράει μπροστά και να μπορεί να παίξει όσο θέλει. Γιατί έχουμε το πάθος, δεν είναι οικονομικό το θέμα. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Ο μοναδικός λόγος είναι ότι το αγαπάμε. Αλλά αν γινόταν αγκαρία και θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του Jan [Janick Gers, guitar], εάν ποτέ γινόμασταν μια παρωδία του εαυτού μας τότε θα ήταν ο καιρός να κρεμάσουμε τα παπούτσια μας.  

Και το θέμα είναι ότι δεν είναι έτσι. Εννοώ, είμαι ο παππούς της μπάντας, είμαι ο γηραιότερος της μπάντας [έκλεισε πρόσφατα τα 65]. Είναι πραγματικά ασυνήθιστο γιατί κάθε μπάντα στην οποία συμμετείχα πριν τους Maiden, ήμουν πάντα ο νεότερος ή ο δεύτερος νεότερος. Τώρα είμαι ο γέρος σοφός της μπάντας. Δεν θα συμφωνήσουν με το σοφός αλλά σίγουρα με το γέορς. Οπότε θα συνεχίσουμε . Και για όσο διάστημα οι fans μας που είναι οι πιο πιστοί fans… Και θα σου πω τώρα χωρίς κανένα δισταγμό ότι τους συγκρινω με τους Arnie’s Army – ο golfer Arnold Palmer. Ξεκίνησε τη fanbase του στα ’60s και ήταν οι πιο πιστοί.

 Κάθε μπάντα λέει ότι οι οπαδοί της είναι οι καλύτεροι και το αγαπώ και το σέβομαι αυτό αλλά το εννοώ. Ξέρω ότι έχουμε τους καλύτερους στον κόσμο. Και αν δεν σας κάνουμε χαρούμενος τότε ποιο το νόημα;

Copyright 2024. All Right Reserved.