OI PSYCHOTIC WALTZ EΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ

Οι οπαδού του progressive metal τώρα λογικά θα γουρλώνουν τα μάτια τους.

Οι Psychotic Waltz επιστρέφουν με την αρχική τους σύνθεση (Devon Graves (Buddy Lackey)-φωνητικά, Dan Rock/Brian McAlpin-κιθάρες, Ward Evans-μπάσο, Norm Leggio- drums) στο πολυαναμενόμενο 5ο άλμπουμ τους και την πρώτη τους νέα δουλειά μετά από 23 χρόνια. Με τον τίτλο "The God-Shaped Void", το επερχόμενο νέο άλμπουμ θα βγει από την InsideOutMusic, και θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου του 2020.

Τα βασικά κομμάτια για το "The God-Shaped Void" καταγράφηκαν στο Σαν Ντιέγκο, μετά οι υπόλοιπες ηχογραφήσεις έγιναν στο Studio D στην Αυστρία και τελικά το υλικό μιξαρίστηκε από τον Jens Bogren (Opeth, Devin Townsend, Fates Warning) στα Fascination Street Studios στη Σουηδία. Το εξώφυλλο και το γενικότερο artwork, επιμελήθηκε ο Travis Smith (Katatonia, Riverside, Nevermore).

Dan Rock: "Πρώτα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους οπαδούς που μας υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Το νέο άλμπουμ πιθανότατα δεν θα υπήρχε αν δεν ήταν η υποστήριξη των fans. Ήθελα να κάνω και πάλι νέα μουσική, αντί να παίζω συνεχώς τα πρώτα τέσσερα άλμπουμ. Με όλους μας να ζούμε πιο μακριά, ειδικά ο Devon, ήταν μια πολύ πιο αργή διαδικασία από ό,τι όταν ήμασταν και οι πέντε στο ίδιο δωμάτιο όπως συνηθίζαμε. Αλλά οι εποχές αλλάζουν, και το Διαδίκτυο βοήθησε αρκετά.

Και τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό αν η InsideOutMusic δεν είχε την πίστη, να κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ από μας μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλές ευχαριστίες σε όλους όσους κατέστησαν εφικτό τον νέο δίσκο μετά από όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζουμε να άξιζε που περιμένατε!"

Ένα πρώτο single και η προ-παραγγελία για το "The God-Shaped Void" σε διάφορες μορφές του θα είναι διαθέσιμες από 13 Δεκεμβρίου 13, 2019, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ειδήσεις σύντομα.

Παραθέτουμε το εξώφυλλο του νέου δίσκου, και έναν παλιό ύμνο του συγκροτήματος, μέχρι να δωθεί στη δημοσιότητα κάποιο κομμάτι.

78843601_10157948475030439_26529300022820864_o_1_0.jpg

Γιώργος Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.