PRETTY MAIDS: ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ RONNIE ATKINS

Με ανακοίνωσή τους στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, οι Δανοί hard rockers Pretty Maids γνωστοποίησαν ότι ο τραγουδιστής τους Ronnie Atkins διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα. Όπως λέει η ανακοίνωση της μπάντας: «Με λύπη σας ανακοινώνουμε αυτά τα άσχημα νέα. Ο αδερφός μας Ronnie διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο του πνεύμονα….

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ακυρώσουμε όλα τα shows που είχαν ανακοινωθεί μέχρι το τέλος Γενάρη του 2020 και όλοι λυπούμαστε για την αναστάτωση που μπορεί να φέρει αυτό. Αυτή τη στιγμή όλα τα σχέδια έχουν παγώσει, οπότε προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω εξαιτίας της κατάστασης αλλά θα σας κρατάμε ενημερωμένους.

Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η υγεία του Ronnie και η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται.

Ελπίζουμε στην αγάπη και την κατανόησή σας.

Ken, Rene, Chris, Alan»

Ταυτόχρονα ο Atkins δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή όπου μιλάει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει:

«Είναι τρομακτικό το πώς ο κόσμος σου μπορεί να έρθει τα πάνω κάτω μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Στα μέσα Αυγούστου πήγα στον γιατρό μου για έναν έλεγχο ρουτίνας λόγω κάποιων πόνων στην πλάτη. Μετά υποβλήθηκα σε αρκετές εξετάσεις, βιοψίες κλπ και πέρασα πολύ χρόνο στην αβεβαιότητα περιμένοντας για απαντήσεις. Τελικά, πριν 3 εβδομάδες βρέθηκα με μια διάγνωση με καρκίνο του πνεύμονα.

Αυτό ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα, την οικογένειά μου και τους κοντινούς μου φίλους καθώς ήρθε τελείως απροσδόκητα χωρίς καθόλου τυπικά συμπτώματα και όλα έγιναν πολύ γρήγορα τώρα τελευταία. Κάνω ήδη θεραπεία και υποβλήθηκα σε επέμβαση πριν 2 εβδομάδες, μετά έμεινα περίπου 10 μέρες στο νοσοκομείο με πνευμονία, απόρροια προφανώς της εγχείρησης. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο οι πιθανότητές μου είναι καλές λαμβάνοντας υπόψιν ότι είναι καρκίνος του πνεύμονα. Ωστόσο, θα πρέπει να υποβληθώ σε περαιτέρω θεραπεία τους επόμενους μήνες για να είμαι απόλυτα ασφαλής.

Αυτό σημαίνει ότι δυστυχώς θα πρέπει να αποσυρθώ από τις περισσότερες μουσικές δραστηριότητές μου για ένα άγνωστο ακόμα διάστημα.

Μπαίνω σε αυτή τη δοκιμασία με θετική διάθεση και με την συνεχή αγάπη και υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους μου είμαι αποφασισμένος να πολεμήσω αυτή την ασθένεια όσο καλύτερα μπορώ – Θεού θέλοντος!

ΑΓΑΠΗ
Ronnie Atkins»

Οι Pretty Maids έχουν ήδη ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου ο οποίος θα τιτλοφορείται Undress Your Madness και είναι προγραμματισμένος για κυκλοφορία στις 8/11 μέσω της Frontiers Music slr, ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει από τον Σεπτέμβριο το πρώτο single/videoclip του δίσκου για το κομμάτι Serpentine. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για το αν πρόκειται να αλλάξει κάτι σχετικά με την κυκλοφορία του δίσκου, ωστόσο η λογική λέει ότι θα ισχύσει η ανακοινωθείσα ημερομηνία. 

70457705_10156237986976721_4100880438313091072_n_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.