RAY ALDER: NEO BINTEO-ΚΛΙΠ AΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟ

O Ray Alder, των θεών της μελωδίας FATES WARNING, κυκλοφόρησε το πρώτο solo άλμπουμ του, "What the Water Wants", στις 18 Οκτωβρίου μέσω της InsideOut Music. Ο δίσκος που έχουμε ήδη παρουσιάσει, περιλαμβάνει 10 τραγούδια που δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια των κιθαριστών Mike Abdow και του Tony Hernando, καθώς και του drummer Craig Anderson (IGNITE, CRESCENT SHIELD).

Το επίσημο μουσικό βίντεο για το τελευταίο single του δίσκου, "Wait", είναι σε σκηνοθεσία του Manuel Giménez της MG Media Productions.

Ο Ray Alder (που το πραγματικό του όνομα είναι Ray Balderrama) δήλωσε: "Έχει περάσει λίγο περισσότερο από ένας μήνας από τότε που βγήκε το "What the Water Wants", και εκτιμώ πραγματικά όλα τα σπουδαία πράγματα που είπε ο καθένας για το πρώτο μου σόλο άλμπουμ. Ελπίζω ότι όλοι σας το απολαμβάνετε ακόμα! Ευχαριστώ που ακούσατε, και για εκείνους που ίσως δεν το έχουν ακούσει ακόμα, εδώ είναι ένα άλλο βίντεο. Είναι ένα τραγούδι που έγραψα μαζί με τον Tony Hernando, το "Wait".

Επίσης, ο Alder μίλησε πρόσφατα στο That Drummer Guy για την απόφαση να  ετοιμάσει το "What The Water Wants": "Ειλικρινά, οι FATES ήταν πολύ απασχολημένοι να κάνουν πολλά πράγματα. Ο Jim Matheos προχώρησε στην επανένωση του "Awaken The Guardian", και εγώ έκανα ένα διάλειμμα ενώ το έκανε αυτό. Αλλά μετά ήθελε να κάνει ένα άλλο ARCH / MATHEOS άλμπουμ και ήξερα ότι θα υπήρχε ένα μεγάλο διάλειμμα μεταξύ της επόμενης δουλειάς μας στους FATES WARNING, γι 'αυτό είπα, «Εντάξει, ίσως είναι καιρός να κάνω κάτι». Τώρα που ζω στην Ευρώπη, η μουσική είναι η μόνη μου μορφή εισοδήματος, και έπρεπε να κάνω κάτι. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, να δουλέψω με διαφορετικούς ανθρώπους και να δω πως θα είναι. Κατέληξε να είναι πολλή δουλειά, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό. Είναι περίεργο για μένα γιατί όταν κάνω τα φωνητικά ή γράφω τις μελωδίες μου για τους FATES, έχω τον Jim να αναποδογυρίζει τις ιδέες του. Aυτή τη φορά ήταν λίγο πιο δύσκολo γιατί δεν είχα βοήθεια, έπρεπε να παράγω τη μουσική μόνος, κάτι που δεν είμαι συνηθισμένος. Εντάξει, νομίζω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα."

Καλά τα project και οι προσωπικές στιγμές, αλλά ας ελπίσουμε ότι οι FATES θα αρχίσουν να συμμαζεύονται ξανά σε συγκρότημα, και το κυριότερο, να βγάλουν δίσκο που θα κάνει τους οπαδούς να παραμιλάνε, όπως έκαναν παλιά. Έχουν καιρό να το κάνουν.

Μπορείτε παρακάτω να δείτε το καινούργιο βίντεο για το "Wait". Παραθέτουμε επίσης δύο ακόμη κλιπ που είναι εξαιρετικά, από αυτή την πρώτη σόλο δουλειά του Ray Alder.

 

Γιώργος ”A Beautiful Lie” Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.