ROB HALFORD: ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ;

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Phoenix New Times, ο Rob Halford (ο οποίος κατοικεί στο Phoenix), δήλωσε πως πρόκειται να δούμε στο άμεσο μέλλον και άλλες συνεργασίες του με μπάντες και καλλιτέχνες, σε συνέχεια των πρόσφατων συνεργασιών του με τους In This Moment, Babymetal και Five Finger Death Punch.

Όπως είπε: «Ο Nergal (Behemoth) και εγώ λογικά θα συνεργαστούμε. Βρέθηκα και στα καμαρίνια με τον Tobias Forge των Ghost και μιλήσαμε επίσης για πιθανότητες συνεργασίας. Είναι ωραίο για τους μουσικούς να μπαίνουν ο ένας στον κόσμο του άλλου. Είναι σαν διαφορετικές ποδοσφαιρικές ομάδες, είναι το ίδιο παιχνίδι αλλά διαφορετικό σύστημα. Είμαι απλά πολύ περίεργος να δώ πού θα ταιριάξει η φωνή μου».

Ο Halford έχει επίσης μιλήσει στο παρελθόν για την πιθανότητα να δουλέψει πάνω σε έναν black metal δίσκο, λέγοντας ότι πάνω από 10 χρόνια πριν είχε συζητήσει σχετικά με τον Ihsahn των Emperor, ενώ νωρίτερα μέσα στην χρονιά αποκάλυψε ότι ακόμα ελπίζει πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί: «Α, το black metal project! Συνέχεια συζητιέται αλλά ποτέ δεν ξεκινάει. Συνάντησα πρόσφατα τον Nergal και του είπα “Ξέρεις ότι μου αρέσει η μουσική σου. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω να δουλέψω πάνω σε αυτή και να δω τι θα συμβεί”. Οπότε τώρα πλέον έχω αυτές τις δύο ομιχλώδεις περιπτώσεις αλλά ελπίζω ρεαλιστικές ευκαιρίες να κάνω κάτι με τον Nergal και τον Ihsahn. Το Anthems To The Welkin At Dusk είναι ο αγαπημένος μου Emperor δίσκος. Πάντως και οι δυο τους είναι απίστευτοι. Είναι κορυφαίοι σε αυτό που κάνουν».

Ο Nergal από την μεριά του απάντησε στα σχόλια του Halford στο Instagram γράφοντας: «Αυτό είναι! Με τέτοιο κλίμα μέσα στην metal κοινότητα, το μέλλον δεν έχει όρια».

 

Copyright 2024. All Right Reserved.