THE RODS: ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ 40 ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ

Oι θρυλικοί The Rods, γιορτάζουν τα 40 χρόνια της μπάντας και θα παίξουν και headliners στο Legions of Metal Festival στο Chicago, την Παρασκευή 15 Μαΐου του 2020. Ο κιθαρίστας/τραγουδιστής David “Rock” Feinstein (και ξαδερφάκι του αναντικατάστατου Ronnie James Dio που έπαιζαν μαζί στους Elf)  δήλωσε τα παρακάτω.

Feinstein:"Επιτρέψτε μου να πω απλώς, πως ήταν σαράντα φανταστικά χρόνια. Καλές και κακές στιγμές, αλλά μια εμπειρία που δεν θα αντάλλαζα για τίποτα. Να γνωρίσεις μερικούς καταπληκτικούς ανθρώπους, να δεις μερικά απίστευτα μέρη, να βιώνεις διαφορετικούς πολιτισμούς, και να μπορείς να παίζεις μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Σας ευχαριστούμε όλους τους πιστούς οπαδούς που μας κρατήσατε ζωντανούς όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι το τέλος. Καθε μερα ΕΙΝΑΙ ενα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ."

Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει 9 άλμπουμ, με το τελευταίο να είναι το "Brotherhood of Metal" του 2019, αλλά τα πιο γνωστά και αγαπητά άλμπουμ είναι τα "Wild Dogs", "In The Raw", και "Let Them Eat Metal" της φοβερής τριετίας 1982, 1983, και 1984 αντίστοιχα. Η τωρινή σύνθεση της μπάντας είναι:

David "Rock" Feinstein - Guitar, Vocals
Garry Bordonaro - Bass, Vocals
Carl Canedy - Drums, Vocals

Copyright 2024. All Right Reserved.