SEPULTURA ΝΕΟ CONCEPT ALBUM ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ

Πληροφορίες αναφορικά με το νέο album των Sepultura είδαν το φως της δημοσιότητας. Η νέα δουλειά  τιτλοφορείται  Quadra είναι concept και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις  αρχές του 2020 μέσω της Nuclear blast. Η μπάντα αυτή της περίοδο βρίσκεται στα Fascination Street Studios συνεργαζόμενη για μια ακόμα φορά με τον παραγωγό Jens Bogren. Σε δηλώσεις του ο Derrick Green κάνει λόγο για μια ιδιαίτερα απαιτητική προσπάθεια αφού η μπάντα στοχεύει στην υπέρβαση σε δημιουργικό επίπεδο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το artwork που έχει επιμεληθεί ο Christiano Menezes  και έχει άμεση σχέση με το concept . Συμφωνά με τον Andreas Kisser Quadra εκτός των άλλων σημαίνει αγωνιστικός χώρος με την έννοια ενός οριοθετημένου χώρου με συγκεκριμένους όρους και κανόνες κάτω από τους οποίους διεξάγονται τα αγωνίσματα η παιχνίδια.

Σύμφωνα με τον Kisser: " Όλοι προερχόμαστε από διαφορετικά "Quadras". Οι χώρες , τα έθνη με τα σύνορα τις παραδόσεις την κουλτούρα τις θρησκείες τους νόμους το εκπαιδευτικό σύστημα βάζουν τα όρια μέσα στα οποία κυλάει η ζωή. Οι προσωπικότητές μας, οι πεποιθήσεις μας το πως κτίζουμε τις κοινωνίες και τις σχέσεις μας όλα εξαρτώνται από τους κανόνες με τους οποίους μεγαλώσαμε .Θέματα σχετικά με την δημιουργία τους θεούς τον θάνατο την ηθική.

Το χρήμα μας έχει υποδουλώσει κρίνουμε τους ανθρώπους με βάση τα υλικά αγαθά, ποιος είναι πλούσιος ποιος φτωχός. Ανεξάρτητα από το Quadra σου για να παίξεις το παιχνίδι της ζωής θέλεις χρήματα.

Το νόμισμα στο artwork φέρει ένα κρανίο που συμβολίζει το πακέτο των κανόνων και νομών με τους οποίους ζούμε. Στο κρανίο υπάρχει ο παγκόσμιος χάρτης, ορίζει τα σύνορα που χωρίζουν τα έθνη νοητές γραμμές βάση της φυλής και του τι θεωρούν ιερό."

Σύντομα αναμένονται πληροφορίες αναφορικά με το πρώτο single και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.