TIM "RIPPER" OWENS: ETOIMAZEI NEO SOLO ΔΙΣΚΟ

Για τον νέο του solo δίσκο που ετοιμάζει μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Jimmy Kay και το The Metal Voice ο Tim “Ripper” Owens. O τραγουδιστής των Three Tremors, Spirits of Fire και Beyond Fear μίλησε τόσο για την μουσική κατεύθυνση που θα έχει ο νέος δίσκος (ο δεύτερος solo δίσκος του μετά το Play My Game του 2009) όσο και για τους μουσικούς με τους οποίους θα συνεργαστεί. Όπως είπε: «Βασικά μόλις έχει ξεκινήσει. Είχα κάποιο παλιό υλικό που είχαμε γράψει με τους Beyond Fear και μπορεί να χρησιμοποιήσω ένα-δυο κομμάτια από εκεί. Ωστόσο θέλω να είναι διαφορετικό. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ το πώς βγήκε ο δίσκος με τους A New Revenge (Enemies and Lovers,2019). Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω λίγο αυτό το ύφος αλλά με βαρύτερο ήχο. Ίσως να χρησιμοποιήσω με διαφορετικό τρόπο την φωνή μου και να προσθέσω κάποια από τα χαμηλά, βαριά μου φωνητικά μαζί με κάποια ψηλά. Μου αρέσει πολύ η οπτική αυτού του δίσκου γι’αυτό και κάλεσα τον Keri Kelli (κιθάρα) με τον οποίον συνεργαστήκαμε στους A New Revenge.  

Το ωραίο είναι ότι σε αυτό τον δίσκο δεν θα υπάρχουν στην πραγματικότητα καλεσμένοι. Δεν ξέρω ποιόν θα φέρω να παίξει… θα μου άρεσε να φέρω τον Simon Wright (AC/DC) στα τύμπανα. Απλά πήρα τον Keri και του είπα “το ξέρω ότι και οι 2 είμαστε πνιγμένοι από δουλειά αλλά θα ήθελα να ξεκινήσω να δουλεύω έναν νέο solo δίσκο”.

Το θέμα είναι ότι σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να κάνω αυτό τον δίσκο βαρύτερο επειδή έτσι είναι η φωνή μου ή βαρύτερο στο ύφος των Beyond Fear. Αλλά θέλω να αφήσω το δεύτερο για όταν κάνω έναν δίσκο με τους Beyond Fear. Πήρα και τον John Capri από τους Beyond Fear και του είπα, John σε θέλω για να γράψεις και εσύ μαζί μας, για να έχουμε αυτή τη σκληροπυρηνική old school επιρροή. Μετά έχω και τον Keri ο οποίος είναι στους Slash’s Snakepit και τον Alice Cooper. Μου αρέσουν όλες αυτές οι επιρροές για να δημιουργήσω έναν heavy metal/hard rock δίσκο.»

Ταυτόχρονα, ο Owens θα βγεί ξανά σε περιοδεία με τους Three Tremors, το σχήμα στο οποίο συνυπάρχει στα φωνητικά με τον πνευματικό πατέρα της μπάντας Sean Peck (Cage) και τον Harry “Tyrant” Conklin (Jag Panzer, Titan Force, Satan’s Host). H μπάντα θα ξεκινήσει στις αρχές του 2020 μια νέα αμερικάνικη περιοδεία για την προώθηση της περσινής, ομώνυμης, παρθενικής της κυκλοφορίας. Επίσης ο δίσκος επανακυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες σε ειδική έκδοση 3 CD, στο καθένα από το οποίο ο κάθε τραγουδιστής ερμηνεύει μόνος του ολόκληρο τον δίσκο.

Copyright 2024. All Right Reserved.