TURN UP THE ... H.E.A.T.

H.e.a.t "Living On The Run" Official Music Video (HD)

Το φετινό Chania Rock Festival, αρχίζει και αποκτά σάρκα και οστά σιγά-σιγά, με μία νέα ανακοίνωση που αναμένεται να ενθουσιάσει τους φίλους του μελωδικού hardrockήχου. Ενώ, λοιπόν, την Παρασκευή 29 Ιουνίου έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Πορτογάλοι MOONSPELL, για το Σάββατο 30 Ιουνίου, μαζί με τους DIRKSCHNEIDER, θα παίξουν οι Σουηδοί hard rock ήρωες, H.E.A.T., ένα σχήμα που αποτελεί συναυλιακό απωθημένο όλων των Ελλήνων φίλων αυτής της μουσικής.

Οι Σουηδοί, ιδρύθηκαν το 2007 και από το ομώνυμο ντεμπούτο τους την αμέσως επόμενη χρονιά, έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Το 2009, έκαναν το μεγάλο break through, φτάνοντας στον τελικό για τη σουηδική υποψηφιότητα στη Eurovision, με τη μεγαλύτερη –ίσως- επιτυχία τους, το “1000 miles” και βγήκαν περιοδεία με τους EDGUY. Ως επακόλουθο αυτής της περιοδείας, ήρθε και η guestσυμμετοχή του τραγουδιστή των EDGUY, TobiasSammet, στο τραγούδι “Blacknight”, στο άλμπουμ “Freedomrock” του 2010.

Και οι τρεις επόμενοι δίσκοι του συγκροτήματος, πολύ απλά έχουν καταστήσει σαφές ότι πρόκειται άνετα για το πιο καυτό νέο όνομα του μελωδικού hardrockχώρου, ένα όνομα που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσει τους πολυπληθείς φίλους του.

“The heat goes on” στα Χανιά ΚΑΙ αυτό το καλοκαίρι.

heatcrf.jpg

Εισιτήρια για το φεστιβάλ μπορείτε να προμηθεύεστε από το παρακάτω link:

https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets

Τα Early-birdεισιτήρια για το διήμερο (29-30 Ιουνίου), κοστίζουν 45 ευρώ, για περιορισμένο χρονικό διάστημα! Τα ημερήσια εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Απρίλιο.

Επίσης, και φέτος θα γίνει ο μουσικός διαγωνισμός «Γιώργος Μανουσέλης» για το συγκρότημα που θα ανοίξει το φεστιβάλ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες:

Το ChaniaRockFestival ανοίγει και φέτος τις πόρτες και την σκηνή του σε όλη την Ελλάδα!

Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, ο νικητής του μουσικού διαγωνισμού “Γιώργος Μανουσέλης” θα ανοίξει το φετινό festival και θα κερδίσει ένα χρηματικό βραβείο ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στην ωραία Κρήτη τον Ιούνιο.

Όροι συμμετοχής στο https://www.chaniarockfestival.gr/en/band-contest-2018

Ετοιμαστείτε, προβάρετε, δηλώστε συμμετοχή και ανεβείτε στην σκηνή του ChaniaRockFestival!

https://www.facebook.com/ChaniaRockFestival/

CRF Band Contest.jpg

Λίγα λόγια για το Φεστιβάλ:

Το Chania Rock Festival, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Νότιας Ευρώπης και φυσικά της Ελλάδας, ανοίγει τις πύλες του για δωδέκατο χρόνο στον Προμαχώνα SanSalvatore της πόλης των Χανίων. Πολλά και διάσημα συγκροτήματα έχουν παρελάσει από το billing του CRF όλα αυτά τα χρόνια, από διάφορες πόλεις του κόσμου. Ταονόματαμιλούναπόμόνατους: [Blind Guardian (GER), Kreator (GER), Therapy? (IRL), Phil Campbell And The Bastard Sons (UK), W.A.S.P (USA), Warlord (USA), Sabaton (SWE), Soulfly (BRA), Paradise Lost (UK), D-A-D (DEN), U.D.O (GER), Anathema (UK), Tyketto (USA), Destruction (GER), Blaze Bailey (GB), Warrel Dane (U.S.A.), Grave Digger (GER), Cutting Crew (GB), Praying Mantis (GB), Bonfire (GER), Mystic Prophecy (GER), Οrange Goblin (UK), Crucified Barbara (SWE), Crazy Lixx (SWE), Wotan (ITA), Pilgrim (RUS), Sailing To Nowhere (ITA), Eversin (ITA)] αλλάκιεγχώριασχήματα/καλλιτέχνες [Gus G, ΓιάννηςΑγγελάκας, Ψαραντώνης, Last Drive, Spitfire, Rotting Christ, Septicflesh, Inner Wish, Deviser, Poem, Diviner, Universe 217, Planet Of Zeus, Nightstalker, Ανώριμοι, Lucky Funeral, Villagers Of Ioannina City (V.I.C.), Battleroar, Exarsis, Chronosphere, SL Theory, Doomocracy, Core The Band, 1000Dead, Skandal, Upon Revival, Hemingwaysκ.α.].

Copyright 2024. All Right Reserved.