VOIDNAUT ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ NADIR

VOIDNAUT - Back From The Grave (album-"NADIR")

Οι Αθηναίοι μοντέρνοι metallers Voidnaut πιστοί στο σχεδιασμό που μας είχαν αναφέρει κατα την προακρόαση του άλμπουμ τους παρουσιάζουν το πρώτο δείγμα από το ντεμπούτο άλμπουμ τους NADIR. Πρόκειται για το Back From The Grave. Μετά την υπογραφή συμβολαίου με τη Γερμανική 7 hard ήρθε η ώρα να μας παρουσιάσουν το πρώτο δείγμα στο ένα βίντεο που βλέπετε παραπάνω το οποίο επιμελήθηκε ο Bob Katsionis. Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα θα συνοδεύσουν τον Bob και τους Outloud στην επερχόμενη συναυλία της Αθήνας στις 22 Δεκεμβρίου στο Black Box. 

voidnaut.jpg

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι στην ανακοίνωσή τους "Είμαστε πολύ χαρούμενοι να σας παρουσιάσουμε το πρώτο μας βίντεο από το επερχόμενο album μας που λέγεται "NADIR". To κομμάτι είναι το "Back from the Grave" και βγαίνει σήμερα σαν single από την 7hard! Είναι αρκετός ο καιρός που δουλεύουμε πάνω σε αυτό οπότε είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε την μουσική μας μαζί σας!
Τεράστια ευχαριστώ στον Fotis Benardo για την παραγωγή του δίσκου και την παροχή του στουντιο του για το γύρισμα του βίντεο, τον Bob Katsionisγια το καταπληκτικό βίντεο που μας έκανε καθώς και την συμμετοχή του στο άλμπουμ μας και τον Giannis Nakos για το, όπως πάντα, φοβερό artwork που ταιριάζει με την μουσική μας! Ελπίζουμε να σας αρέσει! Επικοινωνήστε μαζί μας, μοιραστείτε το και ελάτε να μας δείτε live!!"

 

Copyright 2024. All Right Reserved.