WASP: ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Οπαδός ανέβασε στιγμιότυπα από τη live εμφάνιση των μεγάλων W.A.S.P.  στο φεστιβάλ Forcefest στο Μεξικό, που έλαβε χώρα την 1η Δεκεμβρίου, 2019.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, οι W.A.S.P. θα ξεκινήσουν το 2020 την παγκόσμια περιοδεία τους με τίτλο "1984 To Headless". Οι συναυλίες θα περιέχουν κομμάτια από τα πρώτα τέσσερα άλμπουμ του συγκροτήματος: το ομώνυμο ντεμπούτο του 1984, το "The Last Command" του 1985, το "Inside The Electric Circus" του 1986 και το "The Headless Children" από το 1989.

W.A.S.P: «Το πρώτο μας άλμπουμ, που σε ορισμένες χώρες ονομάστηκε “Winged Assassins”, έχει πλέον κλασικά τραγούδια, όπως το “I Wanna Be Somebody” και “LOVE Machine”. Aυτά, με το δεύτερο άλμπουμ, το "Inside The Electric Circus", και το “The Headless Children”, δεν έχουν εκτελεστεί live ποτέ μαζί, και έτσι πιστεύουμε ότι θα είναι μια πολύ ξεχωριστή παράσταση. Ελάτε μαζί μας, καθώς σας επιστρέφουμε ...εκεί όπου ξεκίνησαν όλα».

Το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας "1984 To Headless" θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου 2020 στο Malmö της Σουηδίας και θα ολοκληρωθεί στις 7 Νοεμβρίου 2020 στο Pratteln της Ελβετίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των W.A.S.P.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την εμφάνιση των W.A.S.P. στο Μεξικό, με τον Βlackie να προκαλεί ακόμη ρίγη με την φωνή του.

Γιώργος ” Touch, touch in the flame's desire” Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.