WINO: TO NEO AΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ FOREVER GONE

Ο θρυλικός Wino, κατά κόσμον Scott  Weinrich, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε στην Ripple Music η οποία θα κυκλοφορήσει το νέο του σόλο ακουστικό άλμπουμ “Forever Gone” στις αρχές του 2020.

O τραγουδιστής των Saint Vitus και των The Obsessed, έχει να κυκλοφορήσει σόλο δουλειά από το 2010, και τον δίσκο “Adrift”. Από τότε έχει πολλές συμμετοχές σε κυκλοφορίες με άλλους μουσικούς, με την τελευταία να είναι το άλμπουμ “Freedom Conspiracy με τον Conny Ochs, το 2015.

Να θυμίσουμε ότι το τελευταίο άλμπουμ του Wino με τους Saint Vitus ήταν τοV” του 1990, και κατόπιν  ο τραγουδιστής επαναδραστηριοποίησε τους The Obsessed, με τους οποίους κυκλοφόρησε τα “Lunar Womb” (1991) και “The Church Within” (1994), και μετά διέλυσαν για πολλά χρόνια. Το 2017 όμως επανασυνδέθηκαν για μια ακόμη φορά και κυκλοφόρησαν το “Sacred”.

Γενικά είναι από τα πιο ενεργά και πιο αξιοσέβαστα μέλη στη doom σκηνή, αν και τα τελευταία χρόνια έχει παρεκκλίνει προς πιο stoner rock μονοπάτια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια από τις καλύτερες στιγμές του με τους Saint Vitus.

Γιώργος Πετρουλάκης

Copyright 2024. All Right Reserved.