Misotheist - Misotheist

Misotheist - Misotheist (Full Album)

ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ BLACK METAL ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Black metal και Νορβηγία. Σιγά την πρωτοπορία θα πείτε. Και μάλιστα σχεδόν σαράντα χρόνια μετά τα γνωστά γεγονότα, που τόσο μελάνι, τόσα ντοκιμαντέρ και πια και ταινίες, υπάρχουν για να τα εξιστορούν. Και όμως το black metal διαθέτει ακόμα ενεργά κύτταρα μέσα σε αυτήν την χώρα.

Οι Misotheist είναι ένα νέο σχήμα από την Νορβηγία, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στο Νορβηγικό black metal οικοδόμημα με το φερώνυμο full length, τριών κομματιών, το οποίο κυκλοφορεί σε 12’’ βυνύλιο, cd και digital από την Terratur Possessions.

Σκοτεινό, κάπως τρομακτικό και απόλυτα ταιριαστό με την όλη φάση, το εξώφυλλο του ‘’Misotheist’’, φιλοτεχνημένο από τον Πολωνό  Paweł Marzec, aka Sonneillon.  Τρία κομμάτια, μεγάλης διάρκειας, πάνω από δέκα λεπτά το καθένα,  με συνολικά τριάντα τρία και κάτι λεπτά, μαύρης, σκοτεινής και βλάσφημης μουσικής. ‘’Carriers Of Captivity’’,  ‘’Beast And Soil’’,  ‘’Blood of Rats’’ και το αγνό, αλλά παλαιά και ντόπιο για τους Misotheist, black metal αναβλύζει καθάριο και στις προθέσεις, αλλά και σαν μουσικό – ηχητικό – καλλιτεχνικό αποτέλεσμα στα αυτιά μου.

Ωραία το ξεκινάνε οι Νορβηγοί Misotheist. Έχουν βαριά κληρονομιά για να την αντιμετωπίσουν και για να την διατηρήσουν και να την μεταδώσουν. Και αυτό φαίνεται να είναι η βασική τους αρχή δημιουργίας black metal μουσικής, με την Νορβηγική black metal παράδοση να τους οδηγεί.

Copyright 2024. All Right Reserved.