Kreator - London Apocalypticon - Live at the Roundhouse

KREATOR - Enemy Of God (OFFICIAL LIVE VIDEO)

ΚΑΣΣΑΤΟΡ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Εναλλακτικός τίτλος του παρόντος κειμένου (MILLE ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ…ΚΑΙ VENTOR ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ) Και πώς να αποφύγω δυο τσιτάτα για τους δυο καθαρά οπαδικούς τίτλους, κανονικό και εναλλακτικό, όταν μιλάμε για τους Kreator. Για τους ΚΑΣΣΑΤΟΡ μας και την αγάπη και τον απόλυτο σεβασμό που τρέφουμε όλοι στην καρδιά μας για αυτούς. Και για τον υπέροχο άνθρωπο, πέρα όλων των άλλων, Mille Petrozza, αλλά και στον γίγαντα Ventor. Μαζί τους, μια εικοσαετία πια, ο Sami Yli-Sirniö στην δεύτερη κιθάρα και ο πολύ πρόσφατος μπασίστας Frédéric Alexandre Leclercq. Το ‘’London Apocalypticon - Live at the Roundhouse’’ είναι η νέα live κυκλοφορία των Kreator. . Όπως μας τα λέει και με τον τίτλο του είναι ηχογραφημένο στο Λονδίνο στις 16 του Δεκέμβρη του 2018 στο The Roundhouse  Κυκλοφορεί από την Nuclear Blast σε cd, cd + bluray, βυνύλια και ένα λαχταριστό ear book με δυο cds ακόμα με ζωντανές ηχογραφήσεις σε Χιλή και στο Masters of Rock.

Η απόδοση είναι η αναμενόμενα φανταστική και από τους τέσσερις. Ο Mille Petrozza επικοινωνεί με το κοινό, χαλιναγωγεί το κοινό, του χαρίζει αλλά και εκμαιεύει από το κοινό όλη του την ενέργεια και απλά γίνεται ο χαμός σε κοπάνημα, στο mosh pit αλλά και στο sing along λατρεμένων στίχων. Σετ λιστ με μεγαλύτερη παρουσία από κομματάρες από τους δίσκους της παρούσας χιλιετίας. ‘’Hail to the Hordes’’, ‘’Gods of Violence’’ ‘’Satan Is Real’’, ‘’Phantom Antichrist’’, ‘’Fallen Brothers’’, και τα πια classics ‘’Enemy Of God’’ και ‘’Violent Revolution’’. Αλλά και με αξέχαστους ύμνους όπως,  ‘’People of the Lie’’, ‘’Flag of Hate’’, ‘’Phobia’’, ‘’Pleasure to Kill’’. Μικρή ευχάριστη εκπληξούλα το  ‘’Awakening The Gods’’.

Οκ, ένα ακόμη ηχογραφημένο – κινηματογραφημένο live των Kreator. Αλλά όπως πάντα με τα υψηλότατα στάνταρς που έχουν και πάνω στην σκηνή και στο πως αποτυπώνουν αυτήν την μοναδική ατμόσφαιρα στα ζωντανά τους και πάνω και κάτω από την σκηνή. Κλασική διαδικασία λοιπόν. Βάζουμε μπρος cd και blue ray player. Παγώνουμε μπύρες, καλούμε κολλητούς, απομακρύνουμε τα εύθραυστα αντικείμενα από την ζώνη της μάχης και πια ΚΑΣΣΑΤΟΡ αυθεντικό, εξουθενωτικό και εκτονωτικό κοπάνημα.

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.