AGNOSTIC FRONT - Ged Loud!

AGNOSTIC FRONT - Spray Painted Walls (OFFICIAL LYRIC VIDEO)

ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ HARDCORE AND LOUD

Τα σαράντα χρόνια κλείνουν σε λίγους μήνες οι hardcore ήρωες και μπροστάρηδες Agnostic Front. Και τώρα κυκλοφορούν τον δωδέκατο, αν μετράω καλά, δίσκο τους που τιτλοφορείται ‘’Ged Loud!’’. Και κυκλοφορεί μέσω της Nuclear Blast.

Ο ήχος τους φαντάζει και φάνταζε από παλιά, ως εξωσχολικός για τους αγνούς metalheads, αν και αρκετοί από μας πάντα αναζητούμε το κάτι το εναλλακτικό στον σκληρό ήχο και το ανέκαθεν σκληροπυρηνικό hardcore μας έδινε συγκινήσεις σε αρκετούς από εμάς.

Πόσο μάλλον οι Agnostic Front που είχαν το ένα ποδάρι στο hardcore/punk και το άλλο στο crossover/thrash. Και εδώ στα ίδια μονοπάτια βάζουν τα πατουσάκια τους, ή μάλλον τις βαριές πατημασιές τους, λόγω και των χρόνων  που βαραίνουν πάνω τους και μας ετοίμασαν ένα ‘’Ged Loud!’’ γεμάτο ενέργεια, την απαραίτητη για τον ήχο βία και την ανάλογη οργή, σκληρό ήχο και αμετανόητη hardcore/punk – crossover τρέλα.  Πάρτε το τρελό, έτοιμο να τρελάνει όποιον το κοιτάξει, εξώφυλλο που καμαρώνει την όλη αυτή τρέλα του ήχου των Agnostic Front. Μέσα σε όλη αυτήν την δίνη ξεχώρισα ο άψητος σε αυτόν τον ήχο μεταλάς, τον ύμνο των χούλιγκανς των σπρέι ‘’Spray Painted Walls’’, το κάτι μου θυμίζει ο τίτλος ‘’Anti – Social’’, το πιο crossover ‘’Ged Loud!’’, την ‘’νεκρική σιγή’’ του καταιγιστικού ‘’Dead Silence’’, το metalικό στοιχείο του ‘’AF Stomb’’ που οδηγεί στην oldschoolιλα ‘’Urban Decay’’, το βαρέστε προσοχή στο hardcore ‘’Attention’’, σε ένα δυναμικό,  χορταστικό ‘’Ged Loud!’’ το οποίο θα ικανοποιήσει απόλυτα τους οπαδούς αυτών των ήχων και φυσικά των Agnostic Front.

Copyright 2024. All Right Reserved.