Interviews

September 10, 2017
0 comments

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της πολύ αναμενόμενης κυκλοφορίας των Jag Panzer είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Mark Briody. O Mark μας δίνει όλη την εικόνα της δημιουργικής διαδικασίας του νέου άλμπουμ, του περιεχομένου και της μουσικής. Επίσης μας μιλά για τις διαφορές ανάμεσα στο να προωθείς της μουσική σου στη δεκαετία του 80 και πως ενώ σήμερα είναι ευκολότερο κατά βάθος είναι δυσκολότερο.

August 01, 2017
0 comments

Ο ιδρυτής και κιθαρίστας των Accept Wolf Hoffman, λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο τους άλμπουμ The Rise Of Chaos και ανέβουν στην Night To Remember σκηνή του Wacken μιλά στο metalzone.gr.

Ο Wolf μιλά για το νέο άλμπουμ, την επερχόμενη συναυλία και την πιθανότητα να κυκλοφορήσει και σε DVD αλλά και ποια είναι η αγαπημένη του στιγμή επί σκηνής. Ακούστε τον Wolf και ετοιμαστείτε για την «έλευση του χάους» (aka The Rise Of Chaos)

July 26, 2017
0 comments

Οι Accept ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν νέο album The Rise Of Chaos στις 5 Αυγούστου 2017. Δοθείσης της ευκαιρίας είχαμε μια συνέντευξη εις βάθος με τον ντράμμερ του συγκροτήματος Christopher Williams. Ο Christopher μιλά για το πως μεγάλωσε ως ντράμερ, τις μουσικές σπουδές του και πως το να γίνει ντράμμερ και να περιοδεύει στον κόσμο ήταν η μόνη εναλλακτική στα παιδικά του όνειρα!

July 05, 2017
0 comments

Με αφορμή την κυκλοφορία της πιο πρόσφατης δισκογραφικής δουλειάς των Iced Earth Incorruptible μιλήσαμε με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Stu Block.

Ο Stu μίλησε στο Metalzone.gr για τη δημιουργική διαδικασία του νέου άλμπουμ, τα θέματα που περιέχονται σε αυτό αλλά και πως η παρούσα σύνθεση είναι μια από τις καλύτερες που είχαν ποτέ οι Iced Earth. Ρωτήσαμε το Stu για τις επιρροές του και για το πώς προπονείται για τα φωνητικά του καθήκοντα, τα αγαπημένα του αλλά και τη δημιουργική συμβολή του στα νέα τραγούδια.

March 26, 2017
0 comments

Given the chance by the upcoming release of Eclipse’s new album Monumentum on March 24th we talked with the voice of the band Erik Martensson. Erik talks about the new album how it’s straightforward, freshly written, freshly recorded and that he honestly feels it’s the best album to date for the band! He talks about his producing endeavourments, how the sound of Eclipse has changed, what music and we are going to listen to and the genre they represents.

March 02, 2017
0 comments

Είχαμε μια σύντομη κουβεντούλα με τους Mask Of Prospero και τη μεταφέρουμε και σε εσάς.

Πείτε μας λίγα λόγια για τη δημιουργία του συγκροτήματος.
Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2014, απο τον Χρήστο και το Πάνο,το 2015 κυκλοφορήσαμε σε φηφιακή μορφή το πρώτο μας EP με τίτλο “ In Absence”, και πλέον είμαστε στο τελικό στάδιο παραγωγής του πρώτου μας δίσκου.

March 02, 2017
0 comments

Υποβάλλαμε τους Full Throttle στο μαρτύριο των ερωταπαντήσεων και τις μοιράστηκαν ώστε ο καθένας να πει τη γνώμη του.

Ιδού!

January 07, 2017
0 comments

Η 20η Ιανουαρίου σηματοδοτεί την επιστροφή των Firewind στην επικαιρότητα με το νέο τους άλμπουμ Immortals. Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του άλμπουμ είχαμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε με τον Gus G, ιθύνοντα νου του συγκροτήματος. Ο Gus μας λέει γιατί καθυστέρησαν να βγάλουν άλμπουμ οι Firewind, για το concept του άλμπουμ, πως εμπνέεται, τον νέο τους τραγουδιστή που όπως χαρακτηριστικά λέει τραγουδάει σαν να εξαρτάται η ζωή του από αυτό, για το πως το συγκρότημα ουσιαστικά είναι μια παρέα φίλων και αυτό είναι ένας από τους λόγους που το συγκρότημα διατηρείται...

October 31, 2016
0 comments

Ένα μήνα πριν μας συστήθηκαν επίσημα ως Quadrus και μας έδωσαν ένα μικρό δείγμα από τη δουλειά τους, μέσω της δημοσιοποίησης του πρώτου τους τραγουδιού που συνοδεύονταν από βίντεοκλιπ. Αν δεν ήξερα τον Jon Soti και τον George Kratsa θα μπορούσα άνετα να ξεγελαστώ όσο αφορούσε τη χώρα προέλευσης αυτής της μπάντας. Τεράστια παραγωγή, καταπληκτικές φωνές και ιδιαίτερες και θεατρικές συνθέσεις! Πάμε να γνωρίσουμε τον ιθύνων νου, (ή τουλάχιστον έναν από τους δύο) πίσω από αυτές.

June 20, 2016
0 comments

Έχοντας την δική τους πορεία στο χώρο  το 2015 οι Sfyrokalymnon κυκλοφορούν το "The Sign of Concrete Creation" . Ζητήσαμε όλες τις λεπτομέρειες για το γκρουπ, τον δίσκο και την συνολική πορεία.

Ποια είναι η πορεία του γκρουπ μέσα στα χρόνια ;
Το συγκρότημα ξεκίνησε την πορεία του πίσω στο 2001, όταν μια παρέα 3 φίλων από το σχολείο αποφάσισε να ξεκινήσει να παίζει διασκευές, αλλά και να τζαμάρει δικές της συνθέσεις (μια από αυτές ήταν και μια πρώιμη εκτέλεση του The Metal Emperor).
Στη συνέχεια μεσολάβησε τουλάχιστον μια 10 ετία αδράνειας, ως το 2011 που στην ουσία ξαναδημιουργήθηκε η μπάντα με καινούργια μέλη, τα οποία ήταν και αυτά φίλοι από παλιά.

Copyright 2017. All Right Reserved.