ARTWORK ΚΑΙ TRACKLIST ΤΟΥ ΝΕΟΥ ALBUM ΤΩΝ AT THE GATES

Οι Σουηδοί melo-deathsters At The Gates θα κυκλοφορήσουν στις 18 Μαϊου μέσω της Century Media, το 2ο album μετά την επανένωση τους το 2010, με τίτλο “To Drink From The Night Itself”.

Το album θα περιλαμβάνει 12 ολοκαίνουργια τραγούδια και για μια ακόμη φορά θα είναι concept θεματικά, χωρίς όμως ακόμα να ξέρουμε τι θα πραγματεύεται. Σε προηγούμενες δηλώσεις, οι At The Gates είχαν επιβεβαιώσει ότι θεματικά θα συνδέεται με το ντεμπούτο album της μπάντας το 1992, The Red Sky Is Ours.

Οι At The Gates δούλεψαν με τον παραγωγό Russ Russell (Dimmu Borgir, The Haunted, Napalm Death, etc) ενώ για το πολύ σκοτεινό εξώφυλλο του album, o Tomas Lindberg αναφέρει :

Ήταν για μια ακόμα φορά μεγάλη ευχαρίστηση το να δουλέψουμε με τον Costin. Είχαμε πολλές ιδέες για το τι θέλαμε σχετικά με το artwork. Αυτό που είναι ιδανικό με τον Costin είναι ότι καταλαβαίνει τη μπάντα. Ξέρει ποιοι είμαστε και από πού ερχόμαστε. Και οι δύο μας έχουμε και μια καλλιτεχνική σύνδεση. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν που μπορεί να εισχωρήσει τόσο βαθιά στους στίχους και τα concept μου.

Η έμπνευση για το εξώφυλλο έρχεται από το άγαλμα του Περγάμου που βρίσκεται στο μουσείο του Περγάμου στο Βερολίνο. Προφανώς και είναι στενά συνδεδεμένο με το concept στο οποίο έχει βασιστεί όλο το album, αλλά περισσότερα γι αυτό αργότερα.

large_atthegatestodrinkcd.jpg

01. Der Widerstand
02. To Drink From the Night Itself
03. A Stare Bound in Stone
04. Palace of Lepers
05. Daggers of Black Haze
06. The Chasm
07. In Nameless Sleep
08. The Colours of the Beast
09. A Labyrinth of Tombs
10. Seas Of Starvation
11. In Death They Shall Burn
12. The Mirror Black

Copyright 2024. All Right Reserved.