CHANIA ROCK FESTIVAL: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΟ LINEUP

Άλλο ένα συγκρότημα προστέθηκε σήμερα στο lineup του Chania Rock Festival. Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, οι Ιταλοί Sinheresy θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ την Παρασκευή 5 Ιουλίου, μέρα για την οποία έχουν ήδη ανακοινωθεί η Tarja Turunen, ο Uli Jon Roth και οι Decipher.

Οι Sinheresy έχουν κλείσει ήδη 10 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας και κινούνται στον χώρο του female fronted/symphonic metal. Έχουν 3 κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους, το The Spiders And The Butterfly EP του 2011, το Paint The World του 2013 και το Domino του 2017 ενώ η νέα τους κυκλοφορία με τίτλο Out Of Connection, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου μέσω της Scarlet Records.

Υπενθυμίζουμε ότι το Chania Rock Festival θα λάβει χώρα στις 5 και 6 Ιουλίου στον Προμαχώνα του San Salvatore στα Χανιά, με το lineup να έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής ως εξής:

Παρασκευή 5 Ιουλίου

TARJA (Φινλανδία)

ULI JON ROTH (Γερμανία)

DECIPHER (Ελλάδα)

SINHERESY (Ιταλία)

Σάββατο 6 Ιουλίου

DEMONS & WIZARDS (ΗΠΑ - Γερμανία)

ROTTING CHRIST (Ελλάδα)

HOLOCAUST (Σκοτία)

CARTHAGODS (Τυνησία)

Επίσης στο φεστιβάλ προστέθηκε και μια επιπλέον μέρα, καθώς τη Πέμπτη 4/6 την σκηνή θα καταλάβουν συγκροτήματα από τα Χανιά, με την είσοδο να είναι ελεύθερη. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται, με τα διήμερα να κοστίζουν 55 Ευρώ και τα ημερήσια 35 Ευρώ. Μπορείτε να τα βρείτε τόσο ηλεκτρονικά στο https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets όσο και στα παρακάτω φυσικά σημεία προπώλησης:

No Remorse Records (Αθήνα)

Sirens Records (Αθήνα)

Nathan’s Saloon (Αθήνα)

Avalon Rock Pub Chania (Χανιά)

Bar 53 (Χανιά)

Route 66 Rock Bar Heraklion (Ηράκλειο)

Dark Tales (Ηράκλειο)

Πολυτεχνείο Καφέ Μπαρ (Ηράκλειο)

Chaplin’s Pub Café (Ρέθυμνο)

Copyright 2024. All Right Reserved.