LORDS OF CHAOS OFFICIAL TRAILER

Lords of Chaos - Official Film Trailer (HD)

Το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας "Lords Of Chaos", που βασίζεται στην Νορβηγική black metal σκηνή των αρχών του 90 έρχεται στους κινηματογράφους στις 8 Φεβρουαρίου και στις 22 Φεβρουαρίου on demand δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Ο σουηδός σκηνοθέτης Jonas Åkerlund (METALLICARAMMSTEIN) σκηνοθέτησε την ταινία που θα κυκλοφορήσει από την Gunpowder και Sky, και έχει στην συμπαραγωγή τα VICE Studios20th Century FoxScott Free Productions και Insurgent Media.

Το "Lords Of Chaos" περιγράφεται ως "η τρομαχτική ιστορία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα ενώς ονείρου που μετατράπηκε σε εφιάλτη για ένα συγκρότημα εφήβων που ξέφυγε από τον έλεγχο. «Η ταινία ακολουθεί τη ζωή του Øystein "Euronymous" Aarseth, ιδρυτικού μέλους των MAYHEM που δολοφονήθηκε το 1993 από τον Kristian "Varg" Vikernes (BURZUM). Στην ταινία ο Euronymous "αναπτύσσει εμμονή με την ιδέα της δημιουργίας αληθινής «Νορβηγικής black metal μουσικής με το συγκρότημά του MAYHEM, aκαι δημιουργεί ένα φαινόμενο χρησιμοποιώντας σοκαριστικές παραστάσεις προκειμένου να κάνουν ευρύτερα γνωστό το συγκρότημα. Αλλά καθώς οι διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη δημοσιότητα και την πραγματικότητα άρχισε να θολώνει πράξεις εμπρησμού, βίας και ένας σοκαριστικός φόνος σοκάρουν τη χώρα.»

lordsofchaosposter2018_638.jpg

Πρωταγωνιστής είναι ο Rory Culkin ("Scream 4") ως Euronymous, ο Emory Cohen ("The Place Beyond The Pines") ως VargAnthony De La Torre ("Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales") ως HellhammerSky Ferreira ("The Green Inferno") ως Ann-MaritJack Kilmer (Val Kilmer's son) ως Per Yngve "Dead" Ohlin, και Valter Skarsgard (Stellan Skarsgard's son) ως Faust. Το cast συμπληρώνει ο Sam Coleman ως MetalionJonathan Barnwell ως NecrobutcherWilson Gonzalez Ochsenknecht ως BlackthornLucian Charles Collier ως OccultusAndrew Lavelle ως Fenriz, και ο James Edwin ως Manheim. Ο Culkin και ο Ferreira φαίνονται και στο βίντεο των METALLICA "ManUNkind", που επιμελήθηκε ο   Åkerlund και περιέχει σκηνές από την ταινία.

Copyright 2024. All Right Reserved.